- Jeg var deprimert

Den gifteklare artisten slet med så uren hud som ung at han isolerte seg.

LYKKELIG FORELSKET: Adam Levine har lagt den vonde tiden bak seg. Nå planlegger han bryllup med forloveden Behati Prinsloo. Foto: All Over Press
LYKKELIG FORELSKET: Adam Levine har lagt den vonde tiden bak seg. Nå planlegger han bryllup med forloveden Behati Prinsloo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lykken smiler til Adam Levine (34) om dagen. Sist uke fridde han nemlig til «Victoria's Secret»-modellen Behati Prinsloo (24), og fikk ja.

Men livet har ikke alltid vært like lyst for «Maroon 5»-sangeren. Nå avslører Levine at han hadde så store problemer med huden som ung at det gjorde ham usikker og deppa.

- Da jeg gikk på videregående hadde jeg acne, og satt mye alene på rommet mitt. Jeg var ikke lykkelig. Jeg var deprimert, forteller han til Access Hollywood.

- Videregående er vanskelig nok fra før av, så det var ille å ha dette problemet i også, og i tillegg vite at alle i korridoren stirret på meg. Jeg gikk på en liten skole og ingen andre var så hardt angrepet som meg.

Selv om artisten nå har fylt 34 år innrømmer han at han får kviser ennå.

- Jeg bruker fremdeles acnekrem. Det er viktig å ta vare på huden sin fordi det kan hjelpe på humøret. Alle er usikre i en eller annen grad, og jeg er ikke laget av stål. Jeg bekymrer meg ofte over utseendet mitt ennå, sier han til nettstedet.LES OGSÅ: Anne Hathaway fikk kviser av ekstremslanking

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer