- Jeg var depressiv og veide for mye

Den sylslanke stjernen snakker ut om de vanskelige årene.

SLANK: Portman forteller at hun gikk opp ti kilo da hun studerte, men hun har karrieren gjennom fått mye mer kritikk for at hun veier for lite enn det omvendte. Her fra hennes nyeste film Your Highness. Foto: Stella Pictures
SLANK: Portman forteller at hun gikk opp ti kilo da hun studerte, men hun har karrieren gjennom fått mye mer kritikk for at hun veier for lite enn det omvendte. Her fra hennes nyeste film Your Highness. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Natalie Portman (29) har gjentatte ganger blitt kritisert fordi hun er for slank. I et nytt intervju forteller hun at det slettes ikke alltid har vært sånn.

Da hun for noen år siden studerte på universitetet Harvard, slet hun med depresjoner, etter at hun gikk opp ti kilo.

- Jeg slapp ikke unna «førsteårs-fettet», og gikk opp syv eller ti kilo. Jeg hadde perioder da jeg var super-depressiv, forteller hun til Vogue.

Portman fullførte studiene med en grad i psykologi i 2003.

- Den Cambridge-vinteren er kjempetøff. Det er viktig å vite hva man går gjennom, sånn at man kan få seg selv ut av det. Man lærer raskt å spørre venner og profesjonelle om hjelp.

Stjernen er for tiden aktuell i filmen «Black Swan», som har fått mye oppmerksomhet på grunn av vektpresset skuespillerne måtte gjennom. I filmen spiller hun en anorektisk ballerina, og ble av regissøren spurt om hvor mange kilo hun trodde hun kunne gå ned, før hun ble syk.

Nå sier hun at hun er glad i den personen hun er, og hvordan hun ser ut.

- Jeg sverger, jeg spiser. Jeg spiste en bagel for en time siden. Og jeg konsumerer min egen vekt i hummus hver eneste dag. Jeg lager mye mat, også veganer-mat, forteller hun ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett henne før