- Jeg var besatt av Mariah

Popstjernens eksmann snakker om det skandaleombruste ekteskapet.

VERDENSBERØMT: Ifølge Tommy Mottola kan Mariah Carey takke ham for at hun i dag er en av verdens mest anerkjente popsangerinner. Foto: Stella Pictures
VERDENSBERØMT: Ifølge Tommy Mottola kan Mariah Carey takke ham for at hun i dag er en av verdens mest anerkjente popsangerinner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 1993 giftet Mariah Carey (42) seg med Tommy Mottola (63), en gigant innenfor amerikansk musikkbransje - som tidligere blant annet har vært president for Sony Music.

Paret ble offisielt skilt i 1998, og Mariah Carey har etter skilsmissen beskrevet eksmannen som kontrollerende, samtidig som hun følte seg psykisk mishandlet av ham, skriver New York Post.

I disse dager er Mottola ute med selvbiografien «Hitmaker», hvor han innrømmer at ekskonas påstander stemmer - men hevder hans oppførsel var for Careys beste interesse.

Han var nemlig besatt av å gjøre den unge stjernen verdensberømt.

- Dersom hun oppfattet meg som kontrollerende beklager jeg det. Var jeg besatt? Ja. Men det var også en av mange grunner til hennes suksess, hevder han.

Carey har selv beskrevet det fem år lange ekteskapet med den 21 år eldre mannen som «et privat helvete».

- Jeg drømte om at noen skulle kidnappe meg. Etter skilsmissen brukte jeg mye tid på å jobbe meg gjennom det traumatiske eksteskapene, og alle årene med psykisk terror. Det var jo ikke bare et eksteskap - den var en business-greie hvor han kontrollerte alt i livet mitt, har sangerinnen tidligere sagt, ifølge nettstedet.

Nå er 42-åringen lykkelig gift med skuespiller og TV-profil Nick Cannon (32), som hun har tvillingbarna Moroccan og Monroe (halvannet år) med.

Mottola på sin side er gift med den meksikanske sangerinnen Thalia (41), som han har to barn med.

I løpet av året blir popstjernen å se som dommer i den amerikanske versjonen av «Idol», etter at Jennifer Lopez (43) og Steven Tyler (64) angivelig skal ha fått sparken fra det populære talentshowet.LES OGSÅ: Mariah Carey og ektemannen elsker til Mariahs musikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer