GODT GIFT: Sondre Lerche er gift med skuespilleren Mona Fastvold Lerche som for mange er kjent fra "Hotel Cæsar".
GODT GIFT: Sondre Lerche er gift med skuespilleren Mona Fastvold Lerche som for mange er kjent fra "Hotel Cæsar".Vis mer

- Jeg var beruset på kjærlighet og alkohol

Sondre Lerche ventet til han ble voksen med å drikke seg full...

SEHER.NO: Sondre Lerche (27) startet i ung alder å jobbe med musikk, men Bergensgutten levde på ingen måte rockestjernelivet.

Til magasinet Mag avslører Lerche at han ventet med å drikke seg full til han hadde fylt 21 år.

- Første gang jeg var full var jeg veldig forelsket! Så det var en blanding av beruset på kjærlighet og beruset på alko. Jeg var på en date i Roma (med min nåværende kone!) og var 21 år. Jeg begynte ganske seint med drikking. Men nå er jeg godt i gang, sier han humørfylt til magasinet.

Til Mag forklarer 27-åringen - som i dag er glad i å drikke vin - at han stort sett er livlig på fest.

- Stort sett er jeg gira og sosial på fest. Så du finner meg nok i en livlig samtale... eller på dansegulvet!

Lerche giftet seg med Mona Fastvold Lerche i sjømannskirken i New York i 2005, etter at paret møttes under innspillingen til sangen "Days that are over".

"Two Way Monologue"-sangeren flyttet til USA i for fire år siden - og har hatt stor suksess med turneer og blant annet en opptreden på David Lettermanns "Late Show". Han hadde også musikken til filmen "Dan in real life", som gjorde det svært godt på amerikanske kinoer. Nå er han aktuell med plata "Heartbeat radio".

Vibelønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901! 

LES HER: Lerche hos Letterman