- Jeg var bare et verktøy

Linnea Dale følte ikke noe eierskap til «Donkeyboy»-suksessen.

VERKTØY:Linnea Dale mottar her Spellemannpris sammen med «Donkeyboy» i 2010. Personlig følte hun ikke at hun kunne ta suksessen til seg. - Jeg var bare et verktøy, sier hun til VG. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VERKTØY:Linnea Dale mottar her Spellemannpris sammen med «Donkeyboy» i 2010. Personlig følte hun ikke at hun kunne ta suksessen til seg. - Jeg var bare et verktøy, sier hun til VG. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Linnea Dale (20) bidro sterkt til drammensbandet «Donkeyboys» suksess som refrengvokalist på hitlåtene «Ambitions» og «Sometimes», men selv følte hun ikke noe eierskap til suksessen.

Nå forteller Telemarks-jenta at oppstusset rundt hennes «Donkeyboy»-deltagelse føltes noe fremmed.


- «Donkeyboy» var jo egentlig ikke min musikk i det hele tatt, jeg var bare et verktøy. Jeg slet med at jeg følte at suksessen ikke var så mye min, i og med at jeg ikke hadde vært med å skrive låtene eller lage platen, sier Dale til VG.

Den tidligere «Idol»-deltageren var aldri et offisielt medlem av bandet, men fikk likevel massiv oppmerksomhet i kjølvannet av suksessen.


- Jeg så jo at jeg ble en figur, så det fungerte som fin promotering for det jeg skal gjøre nå. Noe av det lureste jeg har gjort var å slutte på skolen, og bli med i «Donkeyboy» i stedet, sier Linnea til avisen.

Nå forbereder Dale seg til utgivelsen av egen musikk, med en EP kalt «Children of The Sun», som hun har laget i samarbeid med «BigBang»-vokalist Øystein Greni over en toårs-periode.

- Det blir litt av et sjokk når jeg kommer på at andre også skal høre på dette, sier Linnea til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Det er en popdelikatesse