- Jeg var avhengig av piller og alkohol

Sarah Harding forteller at misbruket nesten drepte henne.

MØTTES I REHAB: Sarah Harding møtte kjæresten Theo De Vries da de var til rehabilitering for alkoholmisbruk. Tre måneder senere braket de sammen i en voldelig krangel.  Foto: All Over Press
MØTTES I REHAB: Sarah Harding møtte kjæresten Theo De Vries da de var til rehabilitering for alkoholmisbruk. Tre måneder senere braket de sammen i en voldelig krangel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I julen ble Sarah Harding (30) og kjæresten Theo De Vries (35) anholdt av politiet etter en voldsom krangel på et hotellrom i Østerrike. Begge skal ha fått flere skader etter det voldelige sammenstøtet, og beskylder nå hverandre for misbruk.

Harding har tidligere vært til rehabilitering for alkohol- og pillemisbruk. Kvelden paret kranglet skal begge ha falt for fristelsen, og drukket alkohol.

- Jeg hadde vært edru i 90 dager og nå er jeg forbannet over det som skjedde. Jeg er irritert både på Theo og meg selv. Jeg hadde prøvd så hard å bli edru, sier hun til The Sun.


Eks-paret møtte hverandre mens de var på rehabilitering. «Girls Aloud»-stjernen prøvde å komme seg til hektene etter et vilt partyliv med alkohol og piller.

- Det føles som jeg har vært i helvete, og jeg er bare glad for at jeg overlevde. Jeg drakk ukontrollert og var avhengig av sovepiller. Det var en forferdelig kombinasjon, sier Harding.

Popstjernen var avhengig av sovepiller i fire år, og det tok tre uker med intensiv behandling før Sarah klarte å kutte ut pillene.

Harding og kjæresten risikerer begge å bli tiltalt for vold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Risikerer fengsel  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer