MOTE-EKSPERTER: Trinny Woodall og hennes partner Susannah Constantine har gjort stor suksess som mote-eksperter på TV og på turnè i Storbritannia. Men i ungdomstiden var det dop og ikke moter, som var hovedfokuset til Trinny. Foto: All Over Press
MOTE-EKSPERTER: Trinny Woodall og hennes partner Susannah Constantine har gjort stor suksess som mote-eksperter på TV og på turnè i Storbritannia. Men i ungdomstiden var det dop og ikke moter, som var hovedfokuset til Trinny. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var avhengig av dop

TV-stjernen startet rusmisbruket som 16-åring.

SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen og moteeksperten, Trinny Woodall (45), har tjent seg rik på å gi råd tl andre kvinner om hvordan de skal leve for å se best mulig ut.

Men som ung gjorde hun alt annet enn å følge sine egne råd.

Woodall sier til Daily Mail at hennes avhengighet til alkohol og dop kom så ut av kontroll at hun ble følelsesmessig utbrent.

- Jeg var avhengig av dop og gjorde alt for å få tak i det, sier Trinny, som startet med narkotika da hun var kun 16 år gammel.
Da hun fyllte 26, hadde rusmusbruket sklidd helt ut. Vendepunktet kom da tre av hennes venner døde som følge av rusmisbruket.

- Jeg kjørte ned til rehabiliteringssenteret i en leiebil, stappet alle pillene i munnen, og kræsjet på veien. Da jeg endelig kom dit, følte jeg meg lettet. Jeg følte at dette var min siste sjanse, sier Trinny til Daily Mail.

Forrige uke feiret Trinny sitt nittende år som rusfri.
- Det var nok en kombinasjon av ting som gjorde meg usikker i oppveksten, og personen jeg allerede var da jeg ble født, som førte til avhengigheten. Jeg var en veldig sjenert og usikker tenåring, sier Trinny til Daylimail.

Trinny legger til at rusproblemer var noe som lå i familien. Både hennes bestefar og onkel var alkoholikere.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Over 30 og undervektig