- Jeg var avhengig av alkohol

«Harry Potter»-stjernen har ikke tatt seg en drink på ti måneder.

KUTTET UT DRIKKINGEN: Daniel Radcliffe hevder han selv har valgt å holde seg unna alkohol siden august 2010, etter at han innså at han var blitt avhengig. Foto: All Over Press
KUTTET UT DRIKKINGEN: Daniel Radcliffe hevder han selv har valgt å holde seg unna alkohol siden august 2010, etter at han innså at han var blitt avhengig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe er kun 22 år gammel, men avslører til bladet GQ at han har tatt sin siste drink, etter å ha slitt med alkoholproblemer i lang tid.

- Jeg avhengig av alkohol for å kunne ha det gøy. Det var en tid da jeg ønsket å leve et jetsett-liv, som slett ikke passet meg. Jeg var heldig og slapp unna med det, det var mange tilfeller hvor paparazzi-fotografene kunne ha tatt uheldige bilder av meg, sier han til bladet ifølge Daily Mail.

Radcliffe - som 13. juli er aktuell på norske kinoer med den siste filmen i serien om den populære trollmannen Harry Potter - hevder han ikke har drukket alkohol siden august 2010, og han har ingen planer om å begynne igjen.

- Selv om jeg skulle ønske at jeg kunne være en person som kan gå på fest, ta et par drinker og kose meg med det, så vet jeg at det ikke fungerer for meg.

- Jeg vil heller sitte hjemme og lese eller snakke med noen som får meg til å le. Det er ikke skam i dyrke et stille liv, sier filmstjernen.

Radcliffe sier til GQ at han for øyeblikket har kjæreste, men vil ikke røpe navnet hennes.

Han avslører imidlertid også at forholdet de to imellom ble bedre etter at han kuttet ut drikkingen.

- Jeg nyter at jeg kan ha et bra forhold til kjæresten min, hvor jeg er hyggelig og ikke tabber meg ut hele tiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer