- Jeg var åtte år yngre og 15 kilo tyngre

«Svenske Hollywoodfruer»-Åsa mener at vektnedgangen hennes er hovedårsaken til den dramatiske forvandlingen.

SEOGHØR.NO: I TV3-serien «Svenske Hollywoodfruer» er seerne det siste året blitt kjent med Åsa Vesterlund (39), som har bodd i USA siden 2007.

Blondinen, som flere ganger er blitt operert for føflekkreft, har ikke lagt skjul på at hun har en forkjærlighet for skjønnhetsbehandlinger av ulike slag.

39-åringen, som nylig ble mobbet for å være forfengelig av TV-kollegaen Gunilla Persson (57), sverger også til en sunn og aktiv livsstil for å se best mulig ut.

For en ukes tid siden delte hun et «før»- og «etter»-bilde med Instagram-følgerne sine, der hun viste hvordan man kan se yngre ut med alderen.

- På bildet til høyre er jeg åtte år yngre og 15 kilo tyngre, skriver Vesterlund til bildet, sammen med emneknagger av typen «før og etter» og «anti-aging».

Uenige Instagram-fans

Det er ikke så lett å kjenne igjen den svenske TV-profilen på bildet til høyre, som altså er tatt da Vesterlund var helt i starten av 30-årene.

Flere av Instagram-følgerne hennes mener at hun så bedre og mer «naturlig» ut for åtte år siden. Dengang hadde ikke Vesterlund lagt om til en sunnere livsstil ennå.

ELSKER Å TRENE: På bloggen sin legger Åsa Vesterlund stadig ut treningsbilder av ulike slag. De siste årene har hun gått ned omlag 15 kilo.  Foto: Aftonbladet
ELSKER Å TRENE: På bloggen sin legger Åsa Vesterlund stadig ut treningsbilder av ulike slag. De siste årene har hun gått ned omlag 15 kilo. Foto: Aftonbladet Vis mer

- Du er pen nå, men du var penere tidligere, mener en Instagram-følger som kaller seg camillapd78.

- Jeg er enig, du er pen nå, men var mye finere før leppeforstørrelsen, skriver en følger som kaller seg caris61.

- Mye vakrere før med naturlige trekk!! mener Instagram-følgeren johannafriberg89.

Andre av Åsa Vesterlunds Instagram-følgere ser imidlertid ut til å være mer enig med reality-stjernen.

- Wow! Du ser jo yngre ut nå! skriver en bruker som kaller seg «amandus_almqvistus».

- Ser jo hundre ganger bedre ut nå! legger en følger med brukernavnet farbahs til.

Til en av følgerne som skriver om Instagram-bildet til høyre at hun var «så naturlig vakker før botox og leppeforstørrelse», har Åsa Vesterlund følgende kommentar:

- Jeg beklager å måtte si det, men på bildet til høyre har jeg også botox og fikset leppene!

39-åringen delte et lignende todelt bilde på bloggen sin i fjor høst, og dengang skrev hun  i innlegget at «man helt klart kan eldes til det bedre».

Selv om hun på det tidspunktet innrømmet at botox og fillers i leppene sikkert har en viss betydning, påpekte Vesterlund at hun ikke hadde lagt seg under kniven. «Derimot har jeg gått ned en hel del i vekt», la hun til i blogginnlegget.

KJENT FRA TV: Her poserer Åsa (t.h) sammen med TV-kollegene (f.v) Gunilla Persson og Maria Montazami, samt  Montazami mor og datter, Anita og Sara, i starten av juni.  Foto: Aftonbladet
KJENT FRA TV: Her poserer Åsa (t.h) sammen med TV-kollegene (f.v) Gunilla Persson og Maria Montazami, samt Montazami mor og datter, Anita og Sara, i starten av juni. Foto: Aftonbladet Vis mer

LES OGSÅ: Sjokkerte fansen med sin nye kropp