ELSKERE: Pete Doherty og Amy Winehouse var mer enn bare gode venner. Foto: All Over Press
ELSKERE: Pete Doherty og Amy Winehouse var mer enn bare gode venner. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var Amys hemmelige elsker

Nå har skandalerockeren Pete Doherty skrevet en sang for å hedre den avdøde stjernen.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom sjokknyheten om at Amy Winehouse var funnet død i sitt eget hjem - bare 27 år gammel.

Den dyktige artisten slet med alvorlige narkotika- og alkoholproblemer, og pleide et nært vennskap med skandalerockeren Pete Doherty (33) - som ble fullstendig knust da han hørte om dødsfallet og i ettertid mente han ble gjensøkt av Winehouses spøkelse.

Nå avslører Doherty at han og Amy slett ikke bare var venner, men at de også hadde en hemmelig romanse, skriver The Sun.

- Det er vanskelig for meg å innrømme det, men ja det er sant. Amy og jeg var elskere. Jeg elsket henne den gang og gjør det fremdeles, forteller han ifølge nettstedet. 

Musikerparet skal ha startet forholdet etter en konsert i london i august 2010, og det tok ikke slutt før Amys helse begynte å skrante for alvor.

- Mot slutten var hun ganske slem mot meg, slik som bare elskere kan være, sier Doherty.  

Likevel sier Pete at hun hadde et stort hjerte og at han har skrevet sangen «Flags From The Old Regime» til henne på sitt nye album for å hedre henne.

- Jeg har aldri før skrevet en sang som denne. Den er veldig rolig og melodisk. Jeg har også masse fantastisk video filmet av oss sammen, men jeg har ikke orket å se på det enda.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han kan lett forveksles med en uteligger