- Jeg var altfor tynn

Sangstjernen angrer på fortiden.

NORMALVEKT: Hilary Duff har en frisk og normal kropp for tiden, i motsetning til i slutten av tenårene. Foto: All Over Press
NORMALVEKT: Hilary Duff har en frisk og normal kropp for tiden, i motsetning til i slutten av tenårene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen og skuespilleren Hilary Duff (22) forteller i et nytt intervju at hun var «alt for tynn» i løpet av tenåringsårene, og at hun angrer på at hun lot det skje.

- Jeg var alt for tynn da jeg var mellom 17 og 19 år gammel. På den tiden begynte jeg å legge merke til hva folk sa om meg og hvordan jeg så ut på bilder. Jeg angrer på det fordi jeg var ikke lykkelig, sier Duff til Health Magazine.

Hilary er nå gift med ishockeyproffen Mike Comrie (29), og gir ektemannen skryt fordi han hjalp henne med å få livet sitt på rett kjøl.

- Det hjelper virkelig å ha en partner som elsker at ved deg og får deg til å føle deg veldig vakker.

Stjernen avslørte nylig at hun etter hvert kommer til å starte en familie, men tiden er ikke helt inne akkurat nå.

- Vi vil definitivt ha barn, men det er morsomt at jeg hele tiden leser på Internett at jeg er klar for en baby og ikke kan vente med å bli gravid. Det er ikke sant. Vi er veldig lykkelige sammen, men jeg forsøker ikke å bli gravid akkurat nå.

Duff og Comrie giftet seg i august i California. Hilarys søster Haylie fortalte den gang at sangstjernen ble fullstendig sjokkert da hun ble fridd til.

- Hun ble fullstendig overrasket. Jeg tror ikke det skjer hele tiden. Jeg tror at i de fleste tilfeller så har folk en viss anelse om at det skjer, og jeg synes det var fantastisk at han klarte å overraske henne på den måten. De forlovet seg for noen dager siden og jeg vet ikke engang om de tenker på bryllupet ennå, sier hun til People.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er de gift