DREPT: Det var i slutten av oktober i fjor at Jennifer Hudsons mamma, storebror og nevø på grusomt vis ble drept i Chicago. Foto: AP
DREPT: Det var i slutten av oktober i fjor at Jennifer Hudsons mamma, storebror og nevø på grusomt vis ble drept i Chicago. Foto: APVis mer

- Jeg var alltid en mammajente

Jennifer Hudson snakker ut etter de grusomme familiedrapene.

SEHER.NO: Om lag syv måneder etter at hennes mor, bror og nevø ble drept i Chicago, snakker Jennifer Huson ut om forholdet hun hadde til sin mamma, Darnell Donerson.

- Jeg var alltid en mammajente. Jeg sov i sengen hennes helt til jeg var 15 år gammel, innrømmer sangeren til bladet Essence.

Det var i slutten av oktober i fjor at det ble kjent at Jennifers mor og storebroren Jason Hudson var funnet skutt og drept i førstnevntes hus i Chicago. Soulsangerinnens syv år gamle nevø Julian King ble kort tid etter meldt savnet.

Dager etter ble også han funnet død - i en hvit, parkert bil som var etterlyst i forbindelse med drapene.

Hudsons forlovede, David Otunga, forteller til magasinet at én av Jennifers største utfordringer etter å ha bestemt seg for å kaste seg tilbake i jobb var tanken om at hun nå måtte svare på spørsmål som dreier seg om tapet av hennes familien.

- Vi snakker ikke om det. I denne tiden, da ting er så usikkert for henne - er det selvfølgeligheter i forholdet mellom oss. Hun trenger ikke bekymre seg om å miste meg. Jeg kommer alltid til å være her, sier Otunga, som fridde til Hudson på 27-årsdagen hennes sist september.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hudson-comeback etter trippeldrapet