- Jeg var alkoholiker, pillemisbruker og kleptoman

«Sopranos»-stjernen Joe Pantoliano avslører sin tøffe fortid.

TØFF FORTID: «Sopranos»-stjernen Joe Pantoliano avslører at han har slitt med alkohol- og pillemisbruk, tvangskjøping og kleptomani, i sin nye bok. Foto: All Over Press
TØFF FORTID: «Sopranos»-stjernen Joe Pantoliano avslører at han har slitt med alkohol- og pillemisbruk, tvangskjøping og kleptomani, i sin nye bok. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Joe Pantoliano (60), mest kjent som Ralph Cifaretto i TV-serien «Sopranos», avslører tøffe sider fra sitt liv i sin nye bok med den lange tittelen «Asylum: Hollywood Tales from My Great Depression: Brain Dis-Ease, Recovery, and Being My Mother's Son».

- Jeg ble alkoholiker, en rusavhengig, en tvangskjøper, en kleptoman. En galning! Poenget mitt med dette er å gå foran som et eksempel for å gi andre muligheten til å være åpen og ærlig om sin fortid, sier Pantoliano ifølge Fitperez.com.

TV-stjernen forteller at han vokste opp under vanskelige forhold i Hoboken i New Jersey der familien slet med fedme, alkoholisme, spilleavhengighet, og et miljø preget av organisert kriminalitet.

- Jeg begynte som skuespiller fordi jeg ønsket å ikke være fattig. Jeg skjønte etter hvert makten av å være på TV og hvordan det ville forme fremtiden min. Ved å se italiensk-amerikanere på TV, skjønte jeg at det ville bli min redning, skriver Pantoliano i boken.

Da Pantoliano oppnådde suksess ble alt bare til det verre ved at han slet med avhengighet på mange plan. Dette innebar avhengighet til mat, handling, stjeling, sex, alkohol og piller.

Etter å ha blitt diagnostisert med klinisk depresjon, gjorde TV-stjernen en helomvending, og la det tunge misbruket bak seg.

- Nå tar jeg bare 10 milligram av antidepresiva sammen med 10 milligram mot høyt kolesterol, skriver «Sopranos»-stjernen ifølge Fitperez.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Sopranos-stjerne til Hotel Cæsar 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer