SØKTE HJELP: Carrie Fisher slanket seg 25 kilo og la seg inn til behandling på psykiatrisk klinikk for å få orden på livet sitt, etter at hun i lang tid hadde slitt med alkoholisme, en bipolar lidelse og overvekt. Foto: All Over Press
SØKTE HJELP: Carrie Fisher slanket seg 25 kilo og la seg inn til behandling på psykiatrisk klinikk for å få orden på livet sitt, etter at hun i lang tid hadde slitt med alkoholisme, en bipolar lidelse og overvekt. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg var alkoholiker og bipolar

«Star Wars»-stjernen slanket vekk 25 kilo og la seg inn på psykiatrisk klinikk for å få orden på livet.

Publisert
SEHER.NO: Carrie Fisher (55) ble verdensberømt gjennom rollen som prinsesse Leia i de tre «Star Wars»-filmene fra 1970- og 80-tallet, men de siste årene har ikke vært like glamorøse for skuespillerinnen.
 
På en gallamiddat til inntekt for det psykiatriske sykehuset Silver Hill i Connecticut torsdag, avslørte Fisher at hun til slutt ikke hadde noevalg enn å legge seg inn til behandlingfor å få behandling for en bipolar lidelse og alkoholisme.

- Det er et av de beste stedene jeg har vært innlagt, sa Fisher ifølge People.


Tidligere har Fisher også har misbrukt narkotika, og blant annet innrømmet å ha sniffet kokain under innspillingen av «Star Wars: The Empire Strikes Back» på Finse i 1979.

I et intervju med den engelske avisen The Guardian i 2004, sa skuespilleren at den lengste perioden hun har gått uten å drikke, er åtte år.

- Den lengste perioden jeg har gått uten å ruse meg er åtte år. Å bli rusfri har ikke vært lett. Det går ikke vekk, det er ikke som et virus.

I tillegg til den psykiatriske behandlingen, har filmstjernen blitt talskvinne for slankekur-firmaet Jenny Craig, som har hjulpet henne med å gå ned over 25 kilo.

Ifølge People ønsker Fisher fortsatt å gå ned ytterligere fem kilo.

- Det er utrolig moro å endelig komme inn i kjoler jeg aldri trodde jeg ville få se i bruk, bortsett fra på min datter, sier hun til bladet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk ned 15 kilo på fire måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer