Cindy Crawford:

- Jeg var aldri supertynn

Slår tilbake mot modellbransjens usunne kroppsfokus.

BLIKKFANG: Cindys undertøyskampanje for H&M-kjeden i 1991, førte til at mange bilister fikk problemer med å holde øynene på veien. Foto: Scanpix
BLIKKFANG: Cindys undertøyskampanje for H&M-kjeden i 1991, førte til at mange bilister fikk problemer med å holde øynene på veien. Foto: Scanpix
Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På 90-tallet fikk supermodellen Cindy Crawford (50) norske bilister til å kjøre av veien med sin undertøyskampanje for kleskjeden H&M.

Hun har vært på listen over de hotteste kvinnene gjennom alle tider, og var tidligere verdens best betalte modell.

I fjor sommer sikret datteren hennes, Kaia Gerber (15), seg sin første modellkontrakt og i høst ble hun hedret med prisen «Beste modell-gjennombrudd» på utdelingen «The Daily Front Row’s 4th Annual Fashion Media Awards» under moteuka i New York.

Ungjenta, som er en tro kopi av sin vakre mor, spås en lysende modellkarriere, og selv om mamma Cindy er stolt over datteren, er hun også bekymret for fremtiden hennes.

- Jeg har en datter som er på vei inn i denne verden, og forventningene til dagens modeller er å være enda tynnere enn før. Jeg var alltid størrelse 6; Jeg var aldri supertynn, men følte meg ikke dårlig på grunn av dette. Man kunne ha pupper, hofter og litt ekstra hud den gang, avslører Cindy til Refinery29, ifølge Contactmusic.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer