OPP OG NED: Aguilera har gått opp i vekt, mens Kelly Osbourne har gått ned.
OPP OG NED: Aguilera har gått opp i vekt, mens Kelly Osbourne har gått ned. Vis mer

- Jeg var aldri så feit som hun er nå

Kelly Osbourne fyrer løs mot Christina Aguilera nok en gang.

Publisert
SEHER.NO: Å kalle Kelly Osbourne (26) og Christina Aguilera (30) for uvenner er en underdrivelse. Gang på gang har stjernene fyrt løs mot hverandre, noe som startet for noen år siden, da Aguilera stemplet Osbourne som tykk.

Nå mener Kelly Osbourne at rollene er byttet. Mens rockestjernen Ozzys datter i fjor gikk ned et imponerende antall kilo, har vektnålen pekt oppover for sangeren Aguilera den siste tiden.

Da hun nylig stilte opp på scenen under en hyllest til Michael Jackson, var det mange som forundret seg over hva som hadde skjedd med vekten til popstjernen.

- Jeg ser på bildene av henne og tenker: «Vel, hun har jo lagt på seg mye. Det ser virkelig ikke bra ut». Men dette er bare et stygt antrekk. Uansett hva slags kropp man har, vil dette se forferdelig ut. Hun kalte meg feit i mange år, men jeg var aldri så feit som hun er nå, sier hun ifølge ShowbizSpy.com.

Også komikeren Joan Rivers ladet kanonen mot sangstjernen.

- Lady Marmalade har kastet seg over peanøttsmøret igjen, sier hun.

Senest i august raste Osbourne mot Aguilera, og ba henne om å dra til helvete. Også den gang dro hun Aguileras vekt inn i samtalen.

- Kanskje hun bare er i ferd med å bli den feite bitchen hun alltid var født til å bli. Jeg vet ikke, hun var alltid en drittsekk mot meg, sa hun den gang ifølge Daily Mail.

Men Osbourne og Rivers er ikke de eneste som kritiserer Christina Aguilera. Da sangeren denne uken viste seg sammen med kjæresten Matt Rutler i Hollywood, fikk hun kritikk for sitt mindre flatterende antrekk.

«Hvor er resten av antrekket ditt? Du har glemt buksene», skriver Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stempler Aguilera som feit

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer