- Jeg var aldri redd for å miste figuren

Tone Damli hadde null kroppsfokus under svangerskapet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For seksten måneder siden ble Tone Damli (27) mor for første gang da datteren Billie kom til verden. Som popstjerne er utseende viktig, men ettbarnsmoren forteller at hun aldri var bekymret for kroppens utvikling under svangerskapet. 

- Det har jeg aldri vært bekymret for. Var det noe som var deilig da jeg ble gravid og etter fødsel, så var det at det hadde jeg ikke fokus på. Mindre fokus enn noen gang. Skikkelig deilig, sier hun til Seoghør.no. 

Trener med datteren

Kort tid etter fødselen var sangeren tilbake i form, men avslører at hun ikke har trent mye for å miste de ekstra kiloene etter svangerskapet. 

I FORM: Denne uken gjestet Tone Damli Allsang på grensen i Halden. Da viste hun at hun er i toppform. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
I FORM: Denne uken gjestet Tone Damli Allsang på grensen i Halden. Da viste hun at hun er i toppform. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- For min del har det ikke blitt all verdens av tid eller fokus på trening. Derfor er det deilig og viktig å være aktiv når man kan og gjerne sammen med barna. 

Saken fortsetter under bildet.


sin blogg skriver 27-åringen at hun gjerne tar seg en treningstur med barnevogn eller sniker inn litt trening på lekeplassen. 

- Billie klatrer ikke ennå i klatrestativet, men mammaen hennes kan gjøre det, sier Tone.

Bor hos svigerforeldrene

Sommeren har Tone og samboeren Markus Foss (32) brukt til å pusse opp sitt nye hjem - en gammel villa fra 1920-tallet på Blommenholm i Bærum. Paret måtte gi 9 425 000 kroner for den gamle boligen – over en million kroner over prisantydning.

Og mens de venter på sitt nye drømmehjem bor Tone, Markus og Billie hos hans familie. 

FIKK DATTER: I april i fjor ble Tone og samboer Markus Foss foreldre for første gang da datteren Billie (16 mnd) kom til verden. Foto: Se og Hør
FIKK DATTER: I april i fjor ble Tone og samboer Markus Foss foreldre for første gang da datteren Billie (16 mnd) kom til verden. Foto: Se og Hør Vis mer

- Vi bor hos svigerfar. Det går kjempefint. Det er bare koselig. Situasjonen går så lenge man vet at vi har noe i vente, sier Tone som ennå ikke vet når familien kan flytte inn i villaen i Bærum.

LES OGSÅ: Tone selger drømmeleiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer