- Jeg var aldri forelsket i Stian

Karoline Berget hevder livet på «Paradise Hotel» ikke var helt som det fremstod på TV. Se video!

BLE SENDT HJEM: Karoline Berget beskrev torsdagens episode, hvor hennes romkamerat Stian Claudi Reinung sendte henne hjem fra «Paradise Hotel» til fordel for hennes bestevenninne Victoria Norrman, som «det jævligste jeg har opplevd» Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BLE SENDT HJEM: Karoline Berget beskrev torsdagens episode, hvor hennes romkamerat Stian Claudi Reinung sendte henne hjem fra «Paradise Hotel» til fordel for hennes bestevenninne Victoria Norrman, som «det jævligste jeg har opplevd» Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
 Se videointervju med Karoline Berget nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Narvik-jenta Karoline Berget måtte torsdag forlate realityserien «Paradise Hotel» på dramatisk vis, etter at hennes romkamerat Stian Claudi Reinung (20) vraket henne til fordel for Victoria Norrman (20).

I tillegg til at de delte rom fra første dag på skandale-hotellet, har Karoline og Stian flere ganger blitt vist i heftig omfavnelse med hverandre, og paret har snakket til kameraene om at det har vært følelser mellom dem.

Men til Seher.no hevder Karoline at TV-bildene ga et skjevt bilde av sannheten.

- Jeg var aldri forelsket ham inne på «Paradise Hotel». Jeg likte Stian bedre enn de andre guttene, men det var aldri noen forelskelses-følelser.

Etter at de kom hjem fra Mexico, har paret tatt opp igjen kontakten, og deltatt sammen på flere «Paradise Hotel»-arrangementer. Duoen har også blitt avbildet sammen flere ganger på hverandres blogger.

- Vi har veldig god tone, men det er ikke noe mer det. Det er jo noe annet å bli kjent på utsiden. Vi er glade i hverandre, men det er det, sier hun.

Berget har også flere ganger blitt koblet til Paradise-kollegaen Daniel Hamnes etter at de begge kom hjem fra Mexico, men søndag avkreftet han kjærlighetsryktene.

- Jeg går ut med dette nå, fordi jeg vil legge ballen død. Men vi er fortsatt veldig gode venner, sa han til Seher.no.

Karoline sier til Seher.no at hun nå nyter livet som singel, og ikke har noen ny kjæreste i kikkerten.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å bli sammen med noen av Paradise-guttene. Det blir liksom så fjernt nå, men vi kommer til å holde kontakten, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er ikke kjærester
 
Se videointervjuet med Paradise-Karoline her:


[obj:media:8527]