BLE LURT: I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» sa Petter at han var skuffet over at han hadde latt seg lure av Victoria.  Foto: TV3
BLE LURT: I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» sa Petter at han var skuffet over at han hadde latt seg lure av Victoria. Foto: TV3Vis mer

- Jeg var aldri forelsket i henne

Petter er skuffet over at «Paradise»-kollegaen klarte å lure ham.

SEHER.NO: Tirsdag måtte Mossingen Tobias Tobiassen (26) forlate «Paradise Hotel» etter en argumentasjonsduell med Carl Eliassen (22). 

Til de andre deltagernes store overraskelse valgte nemlig Carl å ha Tobias som motstander, selv etter at Petter Holmbakken (22) splittet han og partneren Tine Helene Valle (23) i mandagens program. 

I etterkant av splittelsen sa Carl at «Paradise»-kollegaen nå hadde «bragt ut monsteret i han» og at Petter kom til å angre veldig på det han hadde gjort.

At Carl likevel valgte Tobias som motstander, er noe Petter selv synes var veldig dumt.
 
- Jeg hadde faktisk håpet at han skulle velge meg, for på 90 prosent av det som kunne skjedd, hadde jeg nok tatt han. Jeg var ikke redd for Carl i det hele tatt, sier han til Seher.no. 

Tobias' hjemsendelse var imidlertid ikke det eneste dramatiske som skjedde på hotellet tirsdag.

Etter å ha hatt en privat samtale med både Emil, Thea og Caroline fant Petter tilslutt ut av sannheten om Victoria Norrman (20), og hvordan hun manipulerte Patrick (22) til å sende ham ut av hotellet i forrige måned.

Petter finner også ut at Victoria har gått og baksnakket han til flere av de andre deltagerne. 

Ifølge 22-åringen var det litt kjipt, men ikke helt overraskende å finne ut at venninnen hadde dolket ham i ryggen.

- Jeg så det vel egentlig ligge litt i kortene. Hun har virkelig spilt spillet fullt ut, og det får man bare respektere, men etter det stolte jeg overhodet ikke på henne lenger. Jeg hadde egentlig skjønt tegninga, men det var godt å få bekreftet det, sier han.

Etter at han måtte forlate hotellet i forrige måned, fortalte Petter at han følte seg lurt av Victoria, som han så på som en veldig god venn.

I løpet av det første oppholdet sa han også flere ganger at han hadde fått følelser som «lignet på forelskelse» for henne, noe som gjorde lureriet ekstra tungt å bære.

22-åringen avviser imidlertid at han ble forelsket i «Paradise»-venninnen under oppholdet.

- Jeg har aldri hatt følelser for Victoria, men det var veldig intenst der inne. Jeg ble jo veldig, veldig glad i henne, men det var aldri forelskelse. Det ble liksom litt filmaktig, litt sånn «perfect moment», sier han.  

I tirsdagens episode sa Petter at han var veldig skuffet over at Victoria hadde klart å overliste hans intelligens. Ifølge 22-åringen fikk han nemlig ingen indikasjoner på at hun drev et spill.

- Jeg hadde regna med at hvis jeg skulle bli lurt, så skulle jeg klare å gjennomskue det. Jeg fikk ingen indikasjoner på at hun holdt på sånn egentlig. Caroline lufta det jo litt for meg, men jeg var ikke helt sikker på det. Jeg trodde kanskje hun var litt sjalu, eller ville ha henne ut eller noe sånt, forteller han til Seher.no.
 
Holmbakken er ikke den eneste som har «fått lide» på grunn av Victorias spill under hotelloppholdet.

20-åringen har tidligere sørget for at både «bestevenninnen» Karoline Berget, samt romkameraten Stian Claudi Reinung har måttet forlate hotellet, noe som har vekket sterke reaksjoner og mye kritikk blant «Paradise»-fansen.

Petter hevder imidlertid at han ikke har fått et nytt syn på Norrman etter å ha sett hennes opptreden på tv.
 
- Nei, jeg visste jo at hun sendte ut de hun gjorde, så jeg har egentlig ikke blitt overrasket, eller fått et annet syn på henne, sier han, og avviser samtidig at han er uvenn med «Paradise»-kollegaen i dag. - Nei, jeg og Victoria er venner i dag vi.

Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.  Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Kjipt å ryke når jeg hadde ofra så mye