SATT I BÅS: - Jeg har bare blitt plassert i den lesbiske båsen. Hvis jeg skal kalle meg noe, er det mer naturlig å si bifil, sier Gro Hammerseng. Foto: Stella Pictures
SATT I BÅS: - Jeg har bare blitt plassert i den lesbiske båsen. Hvis jeg skal kalle meg noe, er det mer naturlig å si bifil, sier Gro Hammerseng. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg var 17 da jeg fikk følelser for en jente

Åpenhjertig Gro Hammerseng om sin legning.

Publisert
SEOGHØR.NO: Håndballstjernen Gro Hammerseng (31) snakker ut i gratismagasinet MOT, om sin legning og forholdet til Anja Edin.

Gro var yngre hadde hun også guttekjærester, før hun forelsket seg i en jente.

- Jeg var 17 år da jeg for første gang fikk følelser for en jente. Før det gikk det i guttekjærester, sier Hammerseng.

- Heldigvis for meg slapp jeg en skamfølelse ved det å få følelser for en annen jente. Egentlig var det kanskje litt rart at jeg opplevde det slik, fordi jeg kjente ingen andre som var skeive. Jeg har skjønt at noen har problemer med å akseptere at de har slike følelser. Det har jeg aldri hatt, sier Hammerseng til magasinet MOT.

I februar ble Hammerseng og Edin foreldre til nå tre måneder gamle Mio. Hun vil imidlertid ikke kalle seg lesbisk.

- Jeg vet ikke hvorfor det har skjedd, men jeg har bare blitt plassert i den lesbiske båsen. Hvis jeg skal kalle meg noe, er det mer naturlig å si bifil. Men det spiller ingen stor rolle for meg. Det er mennesket jeg faller for. Ikke kjønnet, sier hun åpenhjertig.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Velger morsrollen framfor OL

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer