FESTKLARE: Gjengen i Lange Flate Ballær gleder seg til torsdagens glamourfylte premierefest i Fredrikstad. Foto: Seher.no
FESTKLARE: Gjengen i Lange Flate Ballær gleder seg til torsdagens glamourfylte premierefest i Fredrikstad. Foto: Seher.noVis mer

- Jeg var 14 dager på Odderøya

Kammo og grønn dress har gitt mersmak for "Lange Flate Ballær"-Petter. Se video!

SEHER.NO: Den første "Lange Flate Ballær"-filmen ble den mest sette norske filmen på landets kinoer i 2006.

Nå er oppfølgeren klar - med de seks kællæne i bedre form enn noensinne. Og i front: Petter Jørgensen (42), som i "Lange Flate Ballær 2" har blitt tildelt en aldri så liten lederrolle i gjengen.

Se video av da Seher.no møtte "Lange Flate Ballær"-gjengen nederst i saken!

Ryggplager...
Sist gang Lange Flate Ballær var på lerretet, gjaldt det fotball-VM. Denne gangen står det mer på spill, når våre venner fra Østfold blir innkalt til heimevernsøvelse - og etter hvert blir satt til å redde verden, og ikke minst Plankebyen, fra en atomkatastrofe...

- Om jeg selv har vært i militæret? Det er jeg ikke helt sikker på... Jeg var i hvert fall 14 dager på Odderøya. Men jeg har nok vært mer i militæret nå enn det jeg var den gangen, gliser Petter Jørgensen overfor Seher.no.

Ifølge ham selv var det en dårlig rygg som gjorde at militæroppholdet ble rekordkort.

Men ryggplager var ikke hele årsaken...

- Helt ærlig hadde jeg vel ikke tid til å være der. Men jeg angrer, det er jo kjempekult - med mange store muligheter, sier skuespilleren, som allerede har blitt en stjerne i hjembyen Fredrikstad. 

- Mer proffe
Petter Jørgensen og Anders Fjell (34), som også har en meget sentral rolle i filmen, er ikke i tvil om at film nummer to er en del vassere enn hva man så i den første versjonen.

- Denne er mye "tightere", med bedre effekter. I tillegg er det jo ikke til å legge skjul på at vi som spiller har blitt litt mer proffe på det vi gjør, da. Ellers bygger jo filmen på den samme "varmen" som vi så sist, istemmer de.

De to moroklumpene synes heller ikke det var akkurat negativt å spille mot den kjente amerikanske skuespilleren, "Miami Vice"-stjernen Don Johnson.

- "Miami Vice" var jo en serie vi virkelig fulgte med på før i tiden, og det er utrolig morsomt at Don stiller opp i en film som dette. Han er en kjempehyggelig mann, mener de.

- Jeg har sett den selv!
Fornøyd eller ikke: Det er ikke til å stikke under en stol at Harald Zwart-komedien har fått svært så blandede kritikker i norsk presse. Terningkast fem i Fredriksstad Blad ble til tre i VG - og komiske én i Dagbladet. Det bryr ikke Henrik Morken Nielsen (25), alias Fenrik Helge - seg spesielt mye om.

- Personlig tenker jeg "Lange Flate Ballær"-fenomenet er å få filmen mest mulig ut til folket - for at flest mulig skal få en hyggelig opplevelse og le mest mulig. For det er en morsom film, jeg har sett den selv! sier han til Seher.no.

Erik Stener Tobiassen (48), som spiller Karsten, er enig i Nielsens resonnement.

- Vi legger ikke så mye vekt på akkurat det. Det viktigste er at folk ser den, og at de koser seg, sier han.

LES OGSÅ: Lange Flate Ballær for Sturla

Se video av da Seher.no møtte "Lange Flate Ballær"-guttene her:  

[obj:media:6234]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.