- Jeg valgte å være overvektig

- Overspisingen kom som en følge av en problematisk ungdomstid...

SLET MED OVERSPISING: Ellen DeGeneres slet med overspising da hun var yngre. Men samtidig prøvde hun alltid å slanke bort den overflødige vekten. Foto: AP
SLET MED OVERSPISING: Ellen DeGeneres slet med overspising da hun var yngre. Men samtidig prøvde hun alltid å slanke bort den overflødige vekten. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Ellen DeGeneres (52) er en av de mest travle programlederne i USA - på dagen er hun opptatt som vert i sitt eget talkshow «The Ellen DeGeneres Show», og på kveldstid er hun en av dommerne i «American Idol». Hun avslører at hennes travle timeplan ikke rommer noe tid til søppelmat.

- Jeg kan rett og slett ikke spise usunt, fordi det stjeler energien min. Det betyr ingen kake, ingen kjeks, ingen godterier. Det er så rart. Før pleide mat å være veldig viktig for meg. Jeg elsket hamburgere, jeg elsket biff, jeg elsket alt fritert, jeg elsket rett og slett alt usunt, avslører DeGeneres til Shape Magazine.

Den tidligere programlederen spiste alt hun kom over da hun var yngre, og elsket det - men overspisingen kom som følge av en problematisk ungdomstid.
 
- Det skjedde vanskelige ting i livet mitt da jeg var ung, som det gjør for alle unge jenter. Derfor overspiste jeg, og startet å legge på meg. Jeg tror grunnen til at jeg valgte å legge på meg, var for å bruke den ekstra vekten som en beskyttelse for å holde andre mennesker unna. Men samtidig slanket jeg meg alltid. Jeg slet hele tiden for å få bort den overflødige vekten, sier hun.

Hun legger til at hun etter hvert skjønte at å slanke seg og gå på dietter ikke var veien å gå.

- Dietter fungerer ikke. Det må handle om en livsstilsendring. Jeg har nå blitt en veganer, noe som innebærer at jeg ikke spiser dyr, melkeprodukter, matprodukter som er behandlet, supper, ris og bønner. Dette gjør jeg for å opprettholde energinivået mitt. Og selv om det virker som jeg ofrer noe for å leve denne livsstilen, så gjør jeg egentlig ikke det, fordi det å være veganer hjelper meg til å leve et bedre liv.

Selv om Ellen velger å leve slik nå, har hun ikke planer om å leve slik resten av livet. Allerede etter sommeren, kommer hun til å slippe inn noen søtsaker i kostholdet sitt.

- Til sommeren, når «American Idol» er avsluttet, kommer jeg kanskje til å slappe av litt mer. Portia (de Rossi red.anm) elsker meg uansett hvordan jeg ser ut. Men hun ser gjerne at jeg legger på meg fem kilo. Minst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ellen og Madonna er i slekt