- Jeg våknet og dro noen linjer amfetamin

Lene Alexandra overrasket fansen med åpenhjertig betroelse fra fortiden.

ÅPENHJERTIG: Lene Alexandra er ikke redd for å fortelle om sin dystre fortid. I et nytt innlegg på bloggen forteller hun om sine tidligere problemer med dop og spiseforstyrrelser. Bildet til venstre er fra 2004, mens bildet til høyre er fra i fjor.  Foto: NTB scanpix
ÅPENHJERTIG: Lene Alexandra er ikke redd for å fortelle om sin dystre fortid. I et nytt innlegg på bloggen forteller hun om sine tidligere problemer med dop og spiseforstyrrelser. Bildet til venstre er fra 2004, mens bildet til høyre er fra i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lene Alexandra Øien (34) har tidligere vært svært åpen om sin vonde fortid, og at hun i mange år slet med svært dårlig selvbilde. 

I et åpenhjertig innlegg på bloggen LeneAlexandra.com, med overskriften «Jeg våknet og dro noen linjer amfetamin...», snakker 34-åringen om den usunne og skumle livsstilen hun levde i sine yngre dager. 

I innlegget har Øien lagt ved to forskjellige bilder av seg selv - det ene er fra hun var 23 år gammel og det andre fra da hun tidligere i år stilte i bikini-fitness konkurranse i Los Angeles. 

Om det første bildet skriver hun blant annet at hun på den tiden var stripper, dopmisbruker og slet med spiseforstyrrelser og depresjoner.

- Jeg stod opp om morgenen og tok meg noen linjer amfetamin før jeg dro på strippeklubben. Jeg følte meg tjukk og i perioder spiste jeg nesten ingenting, for så å overspise og bli liggende i fosterstilling på sofaen kvalm med dårlig samvittighet, skriver hun i blogginnlegget og fortsetter:

- Alt jeg brydde meg om var utseendet og det var derfor jeg startet å strippe. Jeg bodde i Oslo. Husleien var høy og det var dyrt å se bra ut. Jeg så ingen meningen med livet og jeg skulle ønske jeg var dø. Hva skulle det bli av meg?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer