<strong>VOND OPPLEVELSE:</strong> Vibeke Klemetsen mistet håret i tenårene. Foto: Stella Pictures
VOND OPPLEVELSE: Vibeke Klemetsen mistet håret i tenårene. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg våknet med store dotter med hår på puta

Vibeke Klemetsen opplevde marerittet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske modellen og programlederen Vibeke Klemetsen (35) opplevde et mareritt uten like, da hun i tenårene mistet håret.

Klemetsen snakker ut om den ubehagelige opplevelsen i et intervju med Stellamagasinet.no.

- Plutselig en dag våknet jeg med store dotter med hår på puta. Når jeg børstet håret kom det av i store klaser, og jeg begynte å se konturer av flekker i hodebunnen, sier Klemetsen til Stellamagasinet.no.

Det Klemetsen opplevde var en sykdom ved navn Alopecia areata, en sykdom som kan ramme alle og enhver. Programlederen fikk igjen håret, men det er det ikke alle som gjør.

Til magasinet forteller hun at det hele var en vond tid, mye på grunn av rykter som gikk.

- Det var fælt. Men det jeg husker som det verste var at det gikk så mye rykter om hvorfor jeg hadde mistet håret. Jeg er jo fra en liten bygd og folk hadde mye meninger om det. Det var alt fra at jeg hadde brukt for mye hårspray, til at jeg hadde stram hestehale når jeg danset ballett. En ting var at jeg mistet mye av håret, men da det også ble så mye sladder, så ble det ekstra traumatisk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mannen min synes jeg er for tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer