- Jeg våknet kliss naken i gangen på hotellet

Tone Damli måtte tenke kjapt da hun innså hva som hadde skjedd.

SEOGHØR.NO: Tone Damli (27) er blant gjestene i mandagens «En kveld hos Kloppen» på TV2, og den populære artisten overrasker når hun forteller om sin mest pinlige opplevelse.

Damli deler minnene fra den svært flaue hendelsen med vertinne Solveig Kloppen (44), forretningsmann Christian Ringnes (62) og radiopersonlighet Siri Kristiansen (37). 

Se video øverst i saken!

- For to år siden opplevde jeg det flaueste jeg har opplevd. Jeg var i Miami med manageren min, men jeg bodde på hotellrom alene. En dag hadde vi en veldig hyggelig og fuktig lunsj, og klokken syv var jeg helt ferdig og gikk og la meg, sier sangeren. 

Historien som i starten virket svært uskyldig, fikk imidlertid en helt annen vending.

- Da klokken var elleve på kvelden, våknet jeg klissnaken i gangen på hotellet. Jeg hadde låst meg ute i 16. etasje på Mondrian Hotel i Miami, sier hun. 

Saken fortsetter under bildet.

PINLIG FORTELLING: Siri Kristiansen og Solveig Kloppen følger konsentrert med på Tone mens hun forteller historien sin.  Foto: Skjermdump av videoen
PINLIG FORTELLING: Siri Kristiansen og Solveig Kloppen følger konsentrert med på Tone mens hun forteller historien sin. Foto: Skjermdump av videoen Vis mer

Tone minnes at hun desperat prøvde å få hjelp ved å banke på dørene til de andre rommene i nærheten, men til ingen lykke. Til slutt så hun imidlertid ingen annen råd enn å dra ned til resepsjonen for hjelp.

- Jeg gikk til heisen, tok den ned 16 etasjer og måtte stikke hodet ut av heisen for å rope ut at jeg hadde låst meg ute. Selvfølgelig var det mange folk i resepsjonen!

Til slutt kom tre vektere og hjalp meg, og jeg måtte vise legitimasjon for å bevise at det var mitt rom, og ikke bare er en gal dame som skulle inn på rommet, flirer Tone mens de andre middagsgjestene ler med. 

Saken fortsetter nedenfor. 

LIVLIG GJENG: Mandag kveld er det Siri Kristiansen (f.v), Christian Ringnes og Tone Damli som kommer på besøk til Solveig Kloppen (nr. 2 fra venstre). Foto: En kveld hos Kloppen, ses2, ep2
LIVLIG GJENG: Mandag kveld er det Siri Kristiansen (f.v), Christian Ringnes og Tone Damli som kommer på besøk til Solveig Kloppen (nr. 2 fra venstre). Foto: En kveld hos Kloppen, ses2, ep2 Vis mer

Ikke tid til ny baby 

Den pinlige nakenhendelsen skjedde angivelig før «Butterflies»-sangeren ble mamma til vesle Billie (1) i 2014. 

Forrige måned åpnet hun seg om at hun og samboer Markus Foss ikke ser for seg å få et barn til med det første.

– Noen sier at det er bra med to tette. Det er ikke jeg så sikker på. Jeg er ung og har god tid, men jeg ønsker meg et barn til, sa hun til Se og Hør Extra i mars. 

– Kan det bli i løpet av 2016?

– Det har jeg ingen tro på. I år vil jeg synge og opptre. En time på scenen er barnefri for meg. Det gir meg ny energi. Jeg blir aldri hjemmemamma, mitt liv kler bedre å gi full gass, innrømmet Tone. 

«En kveld hos Kloppen» sendes mandag klokken 21.40 på TV2.

SMÅBARNSFORELDRE: Tone Damli og Markus Foss har datteren Billie sammen, og trives i tilværelsen som småbarnsforeldre.  Foto: Tor Lindseth
SMÅBARNSFORELDRE: Tone Damli og Markus Foss har datteren Billie sammen, og trives i tilværelsen som småbarnsforeldre. Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: - Vi nyter bare tiden med hverandre nå