SLITER MED SELVTILLITEN: Megan Fox hevder at hun sliter med selvtilliten når det gjelder sin egen kropp. Foto: Stella Pictures
SLITER MED SELVTILLITEN: Megan Fox hevder at hun sliter med selvtilliten når det gjelder sin egen kropp. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg våkner opp og føler meg tykkere

Filmstjernenen får angst hver gang hun står opp av senga.

SEHER.NO: "Transformers"-stjernen Megan Fox (23) er flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner, men til tross for komplimentene sliter hun med å bli komfortabel med sitt eget speilbilde.

- Jeg våkner opp og føler meg tynn og sprek, før jeg neste dag våkner og føler meg tykkere. Selv om ingenting har skjedd, føles det som om jeg har lagt på meg fem kilo, ingenting passer meg og alt er feil, klager hun til britiske OK!.

Megan avslører også at hun ble kraftig mobbet av andre jenter da hun vokste opp i Florida.

- Jeg var ikke populær i ett sekund. Alle hatet meg og jeg ble utstøtt. Vennene mine var alltid gutter. Jeg har en veldig aggressiv personlighet, og jenter likte meg ikke på grunn av det. Jeg har bare hatt en nær jentevenn i løpet av livet mitt, sier hun til OK!.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Slik forfører Megan gutta

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.