- Jeg våget ikke se på henne

Robin Thicke vil ikke samarbeide med Miley Cyrus igjen etter MTV-skandalen.

Publisert
Sist oppdatert
SNAKKET UT: - Jeg våget ikke se Miley i øynene, sier Robin Thicke i programmet «Alan Carr: Chatty Man», som torsdag sendes på BBC Entertainment. Foto: BBC
SNAKKET UT: - Jeg våget ikke se Miley i øynene, sier Robin Thicke i programmet «Alan Carr: Chatty Man», som torsdag sendes på BBC Entertainment. Foto: BBC Vis mer
LYKKELIG GIFT: Privat er Robin Thicke lykkelig gift med skuespilleren Paula Patton. Foto: FameFlynet
LYKKELIG GIFT: Privat er Robin Thicke lykkelig gift med skuespilleren Paula Patton. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (20) sjokkerte både TV-seerne og publikum da hun gned seg inntil artistkollegaen Robin Thicke (36) under årets MTV Video Music Awards-utdeling i august.

I et intervju med den britiske talkshow-verten Alan Carr (37) avslører Thicke - som er kjent for superhiten «Blurred Lines» - at han ikke klarte å se på lettkledde Miley under showet.

- Jeg våget ikke se på henne. Det ville vært uhøflig, sier Thicke i programmet, som sendes torsdag kl. 22 på BBC Entertainment.

- Men du hadde jo den beste plassen i salen! utbryter Carr til latter fra salen.

Thicke - som privat er gift med skuespilleren Paula Patton (37) - er imidlertid fast bestemt på at han ikke vil samarbeide med Miley igjen etter skandaleshowet.

- Nei, nei, nei. Det kommer ikke til å skje. Definitivt ikke, sier han i programmet.

Kritikken etter VMA-showet har ikke fått Miley til å stoppe med å lage skandaler på scenen.Under årets MTV Europe Music Awards i Amsterdam, fyrte hun opp en sigarett med marihuana på scenen.

- Jeg gjorde det fordi jeg visste at fansen i Amsterdam ville elske det, sa hun etter showet ifølge Daily Mirror.

LES OGSÅ: Nå kaster hun klærne igjen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer