Matthew Davis og Selma Blair fra «Lovlig blond»:

- Jeg utviklet følelser for henne

Det var ikke bare på lerretet det ble romantisk stemning mellom «Lovlig blond»-stjernene.

FORELSKET: I filmen «Lovlig blond» forlater Warner, spilt av Matthew Davis, Elle (Reese Witherspoon) til fordel for Vivian, spilt av Selma Balir. I et nytt intervju avslører Matthew at han forelsket seg i Selma i virkeligheten. Foto: Filmweb
FORELSKET: I filmen «Lovlig blond» forlater Warner, spilt av Matthew Davis, Elle (Reese Witherspoon) til fordel for Vivian, spilt av Selma Balir. I et nytt intervju avslører Matthew at han forelsket seg i Selma i virkeligheten. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den amerikanske skuespilleren Matthew Davis (39) er kanskje mest kjent fra filmer og serier som «The Vampire Diaries», «Pearl Harbor», «What About Brian» og «Lovlig Blond».

I sistnevnte fiim spilte han sammen med blant andre Reese Witherspoon (41), som hadde hovedrollen som Elle, og Selma Blair (45), som hadde rollen som Vivian.

I filmen dumper Matthew, som spilte Warner, Elle til fordel for Vivian.

I et intervju med News.com.au, gjengitt av Fox News, avslører Matt, som han pleier å kalle seg, at han var like forelsket i Selma i virkeligheten som på filmen.

Det var bare et lite problem - hun hadde allerede en annen kjæreste.

- Jeg elsket og beundret Selma, forteller han, og legger til:

- Jeg utviklet følelser for henne på den tiden, men hun var sammen med noen andre. Jeg tror hun datet fyren fra «Rushmore» (skuespiller Jason Schwartzman, journ.anm.) på den tiden og jeg tenkte bare «hvem er denne fyren!?»

«LOVLIG BLOND»: Reese Witherspoon og de andre skuespillerne gjorde stor suksess med «Lovlig blond», som også fikk en oppfølger. Foto: Filmweb
«LOVLIG BLOND»: Reese Witherspoon og de andre skuespillerne gjorde stor suksess med «Lovlig blond», som også fikk en oppfølger. Foto: Filmweb Vis mer

- Hun var den morsomste

Ifølge Fox News var det humoren til Selma som fanget oppmerksomheten til Matt.

- Hun var den morsomste personen på settet. Jeg elsker en tørr og mørk sans for humor, og hun fikk meg i latterkrampe hele tiden.

Matt vant imidlertid aldri Selmas hjerte, og noen år senere forelsket han seg i skuespillerinnen Leelee Sobieski (34), som han giftet seg med i 2008.

Ekteskapet varte knapt et år, og nå for tiden er han forlovet med den tidligere Miss Georgia-modellen Brittany Sharp (27).

Forlovelsen skal ifølge Clevver ha skjedd under en ferie i Italia i mai i fjor. Og skal man tro de hyppige oppdateringene på sosiale medier, ser det ut til at paret er svært lykkelige i hverandres selskap.

Selma Blair har ikke kommentert sin tidligere kollegas uttalelser.

Saken fortsetter nedenfor.

09.04.17 #lakelife

Et innlegg delt av b. (@britt.sharp)

FIANCÉ status to my soulmate!! #igettomarrymybestfriend

Et innlegg delt av b. (@britt.sharp)

Stor suksess

«Lovlig blond» hadde premiere i 2001. Filmen viste seg å bli en suksess og ble blant annet nominert til to Golden Globe-priser.

I 2003 kom oppfølgeren «Lovlig blond 2». Suksessen var ikke noe mindre, og filmen var blant annet nominert under MTV Movie Awards og EMA Awards.

For Matt var dette springbrettet til hans videre karriere, men han var imidlertid ikke alene om å gjøre stor suksess etter komediene.

Reese Witherspoon, som altså spilte hovedrollen som Elle, tok Hollywood med storm etter filmsuksessen, og ble raskt et kjent navn med roller i filmer og serier som «Hjem, kjære hjem», «Gone Girl», «Walk the Line» og «This Means War».

Hun spiller også i HBO-suksessen «Big Little Lies».

Prikk lik moren

I 2011 giftet Reese seg med bookingagenten Jim Toth (47). Sammen har de sønnen Tennessee James Toth (4).

Fra før av har Reese barna Ava Elizabeth Phillippe (18) og Deacon Reese Phillippe (13), som hun har sammen med sin tidligere ektemann og skuespiller Ryan Phillippe (42).

Da Reese og datteren Ava dukket opp på premieren til serien «Big Little Lies», tok de pusten fra alle.

I metalliske kjoler poserte de side om side foran presseveggen, skriver . Og flere reagerte på den slående likheten mellom mor og datter.

HVEM ER HVEM?: Ava Elizabeth og mamma Reese stjal showet under HBO-premieren. Foto: NTB scanpix
HVEM ER HVEM?: Ava Elizabeth og mamma Reese stjal showet under HBO-premieren. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den slående likheten gikk heller ikke mediene eller Twitter-brukere hus forbi. Flere kom med lovord til både mor og datter, og enkelte hevdet å ikke kunne skille dem fra hverandre.

«Vent nå, hvem er hvem? Likheten mellom Reese Witherspoon og dattera hennes Ava er vill», skrev E! News.

LES OGSÅ: Beckham om sønnen: - Han er en kjekk gutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer