VENTER BARN: Gyda Bloch Thorsen er 19 uker på vei, og må derfor ta noen forhåndsregler på dansegulvet. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
VENTER BARN: Gyda Bloch Thorsen er 19 uker på vei, og må derfor ta noen forhåndsregler på dansegulvet. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Jeg utelukker ikke bar mage

Danse-Gyda ser ikke bort i fra at hun viser fram den gravide magen.

SEHER.NO:Gyda Bloch Thorsen (29) er av de mest profilerte av de profesjonelle danserne i "Skal vi danse", og mandag ble det kjent at hun venter barn med Brann-spilleren Bjørnar Holmvik.

Gyda er dermed den andre av årets ”Skal vi danse”-deltagere som  danser med barn i magen. Fra før er det kjent at også Margrethe Røed (32) fra  NRK Super er gravid, og i tillegg venter programleder Pia Lykke (34) barn.

I tidligere sesonger av "Skal vi danse", har TV-seerne og publikum sett Gyda danse i en rekke sexy antrekk og bar mage, men i lørdagens sending var den gravide danserens mage godt tildekt.

Til Seher.no avslører imidlertid den rutinerte danseren at hun ikke utelukker at hun kommer til å vise fram den voksende magen i en kommende sending.

-Jeg utelukker det ikke. De har snakket om at de vil jeg skal ta en brasiliansk samba med bar  mage hvor det er tegnet en fotball på magen - så kanskje! Det hadde jo passet  fint, for jeg er jo sammen med en fotballspiller, så kanskje det er en  fotballspiller i magen også?

29-åringen og dansepartneren Jan Thomas danset lørdag en sensuell rumba, og til Seher.no forteller Gyda at hun ikke tenkte på graviditenen under dansen.

- Jeg tenker ikke så veldig mye på det når jeg danser, jeg føler meg frisk og danser som før. Den eneste forskjellen er vel at jeg kanskje har vært litt mer vågal før. Det blir nok ingen dramatiske løft framover nå, jeg må jo være litt mer forsiktig, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg følte meg litt dopet