- Jeg unnet ikke mamma å gå i begravelsen min

Sinnabloggeren takker moren for at hun lever.

SINT OG SEXY: 21 år gamle Linnéa Myhre er kåret til Norges mest sexy kvinne, men kroppen har ikke bestandig spilt på lag med henne. Nå takker hun moren for at hun overlevde spiseforrsyrrelser i tenårene.  Foto: Stella Pictures
SINT OG SEXY: 21 år gamle Linnéa Myhre er kåret til Norges mest sexy kvinne, men kroppen har ikke bestandig spilt på lag med henne. Nå takker hun moren for at hun overlevde spiseforrsyrrelser i tenårene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Moldejenta Linnéa Myhre (21) er blant Norges mest leste bloggere og ble i fjor kåret til landets mest sexy kvinne av magasinet MANN. Men livet har ikke bestandig vært en lek for den unge bloggstjernen.

I 2006 gikk hun fra å være en sunn og frisk ungdomsskolejente til å bli alvorlig deprimert. Hun raste ned i vekt og ble rundt juletider tvangsinnlagt på sykehus i Kristiansund. Da veide hun knappe 38 kilo.

- Jeg holdt på å dø av underernæring, men har aldri følt meg tykkere, sier Linnéa til VG.

Redningen viste seg å bli mamma, Anne Solli (44), som ga opp jobben sin for å være tilstede for datteren.

- Jeg skylder henne så mye. Jeg hadde ikke unnet henne… å gå i begravelsen min, sier hun til avisa.

Linnéa blir hyllet av eksperter innen psykiatri og spiseforstyrrelser for NRKs nettserie ”La Linnéa Leve”, men selv hevder hun å ikke ha det som skal til for å kunne hjelpe andre.

- Jeg kan dele mine erfaringer, men klarer ikke å mobilisere den sterke viljen man må ha for å virkelig kunne hjelpe noen som sliter, erkjenner hun.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette tjente bloggerne i 2010

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer