Blake Shelton er «verdens mest sexy mann»:

- Jeg unner ingen å se meg naken

«The Voice»-stjernen mener kroppen hans ser ut som halvsmeltet vaniljeis med hår på.

IKKE SÅ SEXY?: Kjæresten Gwen Stefani (t.v.) har oppfordret ham til å omfavne tittelen som «verdens mest sexy mann», men Blake Shelton selv er mer avmålt til det hele. Foto: Getty Images/AFP/ NTB scanpix
IKKE SÅ SEXY?: Kjæresten Gwen Stefani (t.v.) har oppfordret ham til å omfavne tittelen som «verdens mest sexy mann», men Blake Shelton selv er mer avmålt til det hele. Foto: Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Denne uken kåret det amerikanske magasinet People «verdens mest sexy mann», slik de gjør hvert eneste år.

Og kjendisen som i år kuppet kåringen, er countryartisten og «The Voice»-mentoren Blake Shelton (41).

Sangeren, som er kjæreste med popstjernen og «The Voice»-kollegaen Gwen Stefani (48), tar imidlertid den mer eller mindre gjeve tittelen med knusende selvironi.

- Plutselig tre haker

Mange Hollywood-stjerner følger strenge trenings- og kostholdsregimer for å se best mulig ut, men Shelton innrømmer at han aldri har vært spesielt god til å trene jevnlig.

- Man kan se på bilder av meg, og det er bare sånn det er. Jeg kan gå ned mye i vekt og være fornøyd med det, men hva gjør jeg når jeg føler meg bra? Jeg spiser, sier sangeren til People, og legger til:

- Og før du vet ordet av det, så kommer det ut noen bilder av meg der jeg har tre haker.

OPP OG NED I VEKT: Countrystjernen Blake Shelton, her avbildet under CMA Awards i november 2015. Foto: AP/ NTB scanpix
OPP OG NED I VEKT: Countrystjernen Blake Shelton, her avbildet under CMA Awards i november 2015. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Skal man tro 41-åringen, er han heller ikke spesielt forfengelig - i hvert fall ikke når han er hjemme hos seg selv. Da daffer han rundt i t-skjorte og baggy shorts. Imidlertid unngår Shelton å ikle seg Adams drakt når han pusler rundt i huset:

- Nei, herregud, det vil jeg ikke utsette noen for, utbryter han overfor People.

Ble tatt på senga

Og «verdens mest sexy mann» sparer ikke på de talende beskrivelsene når han snakker om sin egen kropp.

- Jeg vil ikke engang at hunden min skal være nødt til å se meg naken. Det er som halvveis smeltet vaniljeis med små hår på. Det er sånn jeg ser ut naken, forteller han i intervjuet.

Overfor People legger Shelton heller ikke skjul på at han ble svært overrasket da han fikk vite at han hadde kapret tittelen.

- Jeg tenkte at dere gikk tom for folk. Sånn: «Wow, når alt kommer til alt sitter vi igjen med noen som er litt symmetrisk», sier han spøkefullt.

Saken fortsetter nedenfor.

Twitter gjør narr av ham

Blake Shelton er for øvrig ikke alene om å stusse over kåringen til People Magazine. En rekke amerikanske medier, deriblant USA Today og Los Angeles Times, omtaler de overraskede reaksjonene som har strømmet inn på Twitter.

Noen Twitter-brukere benytter anledningen til å trekke en humoristisk parallell mellom «mest sexy»-kåringen og USAs omstridte president, Donald Trump (71).

- Trump er president. Blake Shelton er verdens mest sexy mann. Snooki (reality-stjerne kjent fra «Jersey Shore», journ.anm.) bør begynne å forberede Nobels fredspris-talen sin, vitser skribent Susie Meister.

- Vi valgte Donald Trump til president og Blake Shelton som verdens mest sexy mann. Jeg stoler ikke på noen lenger, kommenterer en annen Twitter-bruker.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge L.A. Times reagerer enkelte fordi Shelton har hatt en tendens til å komme med vitser på homofile, lesbiske, kvinner og minoriteters bekostning.

De fleste hisser seg likevel opp fordi de ikke synes stjernen er så kjekk, rett og slett.

- Blake Shelton er, i beste fall, den mest sexy fraskilte faren på denne grillfesten, skriver forfatter og Entertainment Weekly-korrespondent Dana Schwartz.

Tuller med seg selv

De siste årene er det i hvert fall litt andre typer menn enn Blake Shelton som har kuppet Peoples kåring. I fjor var det muskelbunten Dwayne «The Rock» Johnson (45) som gikk til topps, mens det året før var fotballstjernen David Beckham (42).

Og i 2014 var det actionstjernen Chris Hemsworth (34), som er kinoaktuell i «Thor: Ragnarok», som var aller mest sexy ifølge People.

Etter at årets kåring ble annonsert tirsdag denne uken, har for øvrig også Blake Shelton selv moret seg med sin nyervervede status på Twitter.

«Jeg spiser en sylteagurk. En sexy, våt sylteagurk ...» og «Jeg hikker ... Og det høres så sexy ut» er blant de humoristiske meldingene han har tvitret hittil.

«X-Men»-stjernen Hugh Jackman (49), som vant Peoples kåring i 2008, har dessuten slengt seg på den spøkefulle tonen på Sheltons Twitter-konto.

- Hei, Blake Shelton, hør på meg ... Det er begrenset hvor langt ydmykhet kan få deg. Melk den sexy-statusen for ALT den er verdt. Regjeringstiden går altfor fort. Bare spør VancityReynolds (Twitter-navnet til Ryan Reynolds, journ.anm.), tvitrer Jackman.

«Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (41) var mest sexy i 2010, ifølge det amerikanske ukebladet.

Men Hugh Jackman valgte nok å trekke fram nettopp Ryan Reynolds av en helt bestemt grunn. De to actionstjernene ligger nemlig i en mer eller mindre godlynt Twitter-krig, der de to gjør narr av hverandre over en lav sko, ifølge Vanity Fair.

I skrivende stund har ikke Reynolds svart på det siste spøkefulle sparket fra Jackman.

GOD TONE: Ryan Reynolds og Hugh Jackman, her avbildet sammen med Jake Gyllenhaal (ytterst t.h.) på MET-gallaen i mai. Gyllenhaal har, i motsetning til de to andre, ikke tronet øverst på People-kåringen ennå. Foto: Andrew H. Walker/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GOD TONE: Ryan Reynolds og Hugh Jackman, her avbildet sammen med Jake Gyllenhaal (ytterst t.h.) på MET-gallaen i mai. Gyllenhaal har, i motsetning til de to andre, ikke tronet øverst på People-kåringen ennå. Foto: Andrew H. Walker/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er en bedre utgave av meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer