<strong>FANT LYKKEN:</strong> I dag er artist og programleder Tone Damli i et lykkelig forhold med samboeren Markus Foss. Før hun møtte han gikk hun gjennom et tøft brudd. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
FANT LYKKEN: I dag er artist og programleder Tone Damli i et lykkelig forhold med samboeren Markus Foss. Før hun møtte han gikk hun gjennom et tøft brudd. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

Tone Damli:

- Jeg unner ingen å ha kjærlighetssorg

«Love Island»-programlederen fant en egen metode for å lege sitt knuste hjerte.

Publisert

Det er fem år siden artist og programleder Tone Damli (30) fant lykken med bærumsmannen Markus Foss (35).

I dag er de samboere og har datteren Billie (4) sammen, og lever et tilsynelatende lykkelig familieliv.

For tiden er Tone bosatt i Las Palmas i forbindelse med programlederjobben i «Love Island», der deltakerne er med for å jakte på den store kjærligheten.

Når fokuset i programinnholdet bygger på følelser og romantikk, er det ikke til å stikke under stol at det også kan ende opp med tårer og knuste hjerter.

Dette er noe programlederen gruer seg til å muligens bli vitne til utover i programmet. Selv vet hun nemlig godt hvordan det er å ha kjærlighetssorg.

- Det er jo det verste som finnes. Det er bare utrolig trist. Jeg har hatt kjærlighetssorg flere ganger, og det er en helt forferdelig grusom følelse. Jeg tror det føles like ille når man er tolv år som når man er 30 år. Følelsen er like reel og vond uansett alder. Jeg unner ingen å ha kjærlighetssorg, sier hun åpenhjertig til Se og Hør.

TV-VILLA: Den ferske programlederen, Tone Damli, viser fram villaen hvor håpefulle «Love Island»-deltakere skal bo. Video: Marie Røssland Vis mer

Dyrker sorgen

Før Tone falt hodestups for Markus Foss, var 30-åringen i et svært profilert forhold med den norske skuespilleren Aksel Hennie (42).

Bruddet endte opp med å bli en tøff periode for henne, nettopp fordi det skjedde i offentligheten. Bare måneder senere forelsket hun seg i sin nåværende samboer.

Sangstjernen tror ikke at hun kommer til å komme med noen gode råd til eventuelle sønderknuste hjerter i «Love Island»-villaen, men hun innrømmer likevel å ha funnet en metode som funker for henne.

- Det finnes få gode råd. Jeg er en sånn person som liker å dyrke sorgen frem til jeg har kommet så langt at jeg kommer meg over det. Jeg pleier å høre på trist musikk, bare for å grave meg selv enda lenger ned. På en eller annen måte så hjelper det også, så får man bare bruke den tiden man trenger, og på en eller annen måte klarer man å komme over det, sier hun.

<strong>VAR FORLOVET:</strong> Tone Damli og skuespiller Aksel Hennie var sammen fra 2009 til 2013, og var også forlovet. Artisten har vært åpen om at bruddet mellom den var tøft for henne. Foto: NTB scanpix
VAR FORLOVET: Tone Damli og skuespiller Aksel Hennie var sammen fra 2009 til 2013, og var også forlovet. Artisten har vært åpen om at bruddet mellom den var tøft for henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vanskelig tid

Bruddet mellom Aksel og Tone ble kjent i starten av 2013, i en periode hvor sogndalsjenta muligens var på toppen av karrieren.

- Det er kanskje noe av det vanskeligste jeg har vært igjennom. Fordi man har det jo dritt oppi det greiene der i utgangspunktet, og i tillegg skal alt være så synlig. Det var veldig heftig, fordi jeg hadde så mye som foregikk, fortalte hun tidligere i år da hun var med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Hun var dommer i talentprogrammet «Idol», var aktuell med sin egen kleskolleksjon, og hadde sin egen dokuserie på TV 2 da ting stormet som verst.

Tone flyttet ut av parets felles leilighet samme dag som hun skulle være dommer på direktesendt «Idol». Dette var en tøff dag for artisten.

- Jeg satt med hendene under bordet, og så ble jeg losjert bort til en garasje etterpå og ut med en bil. Jeg følte meg som Diana da jeg skulle flykte fra media, sa hun i TV 2-programmet i februar.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 03.11.2013 VISTE FRAM NY KJÆRESTE: Tone Damli viste fram sin nye kjæreste, Markus Foss, på Se og hørs kjendisgalla. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Fant lykken

Når man ikke leter, så finner man. Bare måneder etter bruddet med den berømte skuespilleren, fikk «Butterflies»-sangeren en grunn til å smile igjen.

I løpet av sommeren 2013 ble Tone og Markus Foss et par, og i november samme året viste de seg sammen for første ganger under Se og Hørs kjendisgalla.

Den gang hadde ryktene allerede svirret en stund om at sangeren hadde fått seg ny kjæreste. Nyheten ble bekreftet da de begge oppdaterte sivilstatusen sin på Facebook.

<strong>FORELDRE OG SAMBOERE:</strong> Markus Foss og Tone Damli har vært et par i fem år. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE OG SAMBOERE: Markus Foss og Tone Damli har vært et par i fem år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bare noen uker etter at de først viste seg sammen, kom sjokknyheten om at de ventet barn sammen. Vesle Billie (4) kom til verden i april året etter.

- Det forandrer måten man lever på, men det forandrer også måten man føler ting på. Jeg har blitt en mye mer følsom jente, og blitt voksen i form av at man må prioritere riktig og finne ut av hva som er viktig her i livet, har hun tidligere fortalt til Dagbladet om morsrollen.

Hun har også flere ganger fortalt at hun kan se for seg å familieforøkelse.

- Billie selv er veldig klar på det. Hun vil ha en lillebror eller lillesøster. Selv har ikke Markus og jeg noe tidsperspektiv på det, men jeg kan godt si at jeg ønsker meg flere barn, har Tone sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Slik var Mac Millers trøblete liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer