- Jeg undervurderte meg selv

Nikis Theophilakis måtte forlate «71 grader nord» for å jobbe på «Hotel Cæsar».

SEOGHØR.NO: Søndag tok Nikis Theophilakis et følelsesladet farvel med de andre deltagerne i «71 grader nord». Skuespilleren ble tvunget til å trekke seg fra konkurransen fordi han ikke kunne være lenger borte fra jobben som Pelle i «Hotel Cæsar».

Omringet av garvede toppidrettsutøvere trodde Nikis at han raskt skulle ryke fra konkurransen og føler i ettertid at han undervurderte seg selv da han søkte om kort permisjon fra jobben.

- Jeg tenkte at jeg aldri kom til å bli med særlig lenge. Da jeg så listen over de andre deltagerne var det jo bare toppidrettsutøvere.  Jeg tenkte at jeg ikke trenger å be om permisjon lenger enn ut første program, for dette kommer til å gå på ratata, sier Theophilakis til Seoghør.no.

Men Nikis klarte seg godt og TV-kollegaene ble både overrasket og triste da de fikk vite at han måtte forlate programmet.

- Det gikk langt bedre enn jeg hadde grunn til å frykte. Det er litt surt i ettertid. Jeg undervurderte meg selv.

TRAKK SEG: Nikis Theophilakis hadde ikke søkt om lang nok permisjon fra skuespillerjobben og måtte derfor trekke seg fra «71 grader nord». Her på premierefesten sammen med Jannike Kruse og Astrid Lødemel. Foto: FameFlynet Norway
TRAKK SEG: Nikis Theophilakis hadde ikke søkt om lang nok permisjon fra skuespillerjobben og måtte derfor trekke seg fra «71 grader nord». Her på premierefesten sammen med Jannike Kruse og Astrid Lødemel. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: - Håper ikke at Olaf er sånn hjemme