- Jeg tviler på at rehab vil hjelpe Lindsay

Michael Lohan klarte ikke holde seg edru lenge da han sjekket ut fra samme klinikk som datteren skal til avrusning på.

SEOGHØR.NO: Torsdag 2. mai sjekker skandalestjernen Lindsay Lohan (26) inn på avrusningsklinikken Seafield Center i Westhampton Beach i New York for å sone et 90 dagers opphold. 

Dette er en del av straffen hun fikk for å ha avgitt forklaring til politiet da hun krasjet inn i en annen bil i fjor sommer. I tillegg må hun utføre 30 dagers samfunnstjeneste og gå til terapibehandling i 18 måneder.

I 1989 var Michael Lohan (52) selv innlagt på Seafield Center og ble edru, men kort tid etter at oppholdet tok slutt falt han av vannvogna igjen.

Rehabiliteringsenteret tillater ikke at pasientene nyter tobakk, og 52-åringen tror tiden på rehab vil bli vanskelig for datteren, som selv sier hun ser på oppholdet som en velsignelse.

- Hun må bli kvitt avhengigheten sin for piller og kokain. I tillegg til sigaretter. Og aller først må hun til detoxing. Det er virkelig tøft, sier Michael til TMZ.com.

- Tror du hun kommer til å greie det? spør TMZ-reporteren ham.

- Jeg ber til Gud om at hun skal klare det. Helt ærlig, så håper jeg det, men jeg tror ikke det.

Michael stiller seg også uforstående til datterens valg om å dra på Coachella-festivalen rett før behandlingen starter.

- Det er en av de dummeste ideene hun noen gang har hatt. Hva sa de i retten? Jo, at hun skulle holde seg borte fra mennesker og steder som hadde med rusmidler å gjøre.LES OGSÅ:  - Jeg frykter virkelig for Lindsays liv