- Jeg turte ikke se det igjen på flere år

Her er skrekkeksempelet på hvor galt et intervju kan gå.

<strong>SKAVLAN-REPORTER:</strong> Niklas Källner har gjort seg bemerket på Skavlan, der han har mer kontroll enn det han hadde på Lou Reed. Foto: STELLA PICTURES
SKAVLAN-REPORTER: Niklas Källner har gjort seg bemerket på Skavlan, der han har mer kontroll enn det han hadde på Lou Reed. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se skandaleintervjuet nederst i saken!

SEHER.NO: De aller fleste som har sett på NRK-programmet «Skavlan», har fått med seg Niklas Källner, som er programmets utegående reporter, og som har gjort seg bemerket for sine humoristiske innslag.

Men alt har ikke vært like enkelt for reporteren. Et av hans aller tidligste intervjuer er kanskje selve skrekkeksempelet på hvor galt et intervju kan gå. Det hele skjedde da han som 22-åring skulle intervjue rockelegenden Lou Reed.

- Det var først etter noen år at jeg turte å se på det intervjuet igjen, sier Källner selv i en bakomfilm som er laget om intervjuet.

Källner møtte legenden Reed på et hotellrom i Stockholm i mars 2000, og innslaget skulle etter planen ha blitt sendt i SVT-programmet «Centrum».

- Jeg var enormt nervøs. Det var nesten sånn at jeg satt der og skalv. Det var det første oppstilte intervjuet jeg gjorde, et hotellinterjvu der en stor stjerne kommer.

Og det hele startet riktig så galt for Källner, som hadde omkring 15 spørsmål på blokka. Svarene fra Reed var korte, og flere av svarene var direkte spørsmål tilbake til reporteren, som skjønte lite.

- Han begynte å stille meg masse spørsmål, og jeg var virkelig dårlig i engelsk. Jeg tenkte bare på å få tiden til å gå. Mange journalister synes kanskje 30 minutter med Lou Reed er lite, men for meg var det en veldig lang halvtime. Han møter jo en 22 år gammel fyr som bare sitter der og er redd.

Det hele når et kritisk punkt da reporteren innledet en samtale om journalister.

«Jeg hater journalister. De gjør meg kvalme. Journalisten er den laveste formen for liv», forteller Reed, men hevder Källner er et unntak.

Det til tross, Källner vil til slutt bare vekk fra hotellrommet og sier at han ikke har flere spørsmål. Se innslaget nederst i saken. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Skjønte etterhvert at jeg var homofilVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer