- Jeg turte ikke besøke vennene mine

Emma Stone sperret seg inne på grunn av sosial angst.

SAMMEN I VIRKELIGHETEN: Andrew Garfield (28) spiller Spiderman i den nye filmen. Emma og Andrew falt for hverandre på settet, og er nå sammen i virkeligheten så vel som på lerretet. Foto: All Over Press
SAMMEN I VIRKELIGHETEN: Andrew Garfield (28) spiller Spiderman i den nye filmen. Emma og Andrew falt for hverandre på settet, og er nå sammen i virkeligheten så vel som på lerretet. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO:  Emma Stone er i dag en av verdens mest populære stjerner, takket være roller i filmer som «The Help» og «Friends with benefits».

Men da Emma Stone (23) bare var åtte år gammel, satte angst store sperrer for livet hennes.

- Jeg ble helt immobil av det. Jeg turte ikke å besøke vennene mines hus og være sammen med dem. Heller ikke med noen andre, sier hun til motebladet Vogue.

Stone - som nå er aktuell i filmen «The Amazing Spider-Man» - begynte deretter med terapi, og fikk etter hvert øynene opp for teater.

Da hun var fjortiss, overtalte hun foreldrene til å slutte på skolen og begynne med auditioner . Lille Emma hadde funnet sin egen styrke.

- Komedie ble etterhvert min store styrke. Jeg lærte å gjøre svakhetene mine om til styrke, sier hun.

Emma sier til Vogue at hun fortsatt sliter litt med angsten fra fortiden, og finner stadig nye måter å takle den på. Senest i innspillingen av den kommende «The Amazing Spiderman», der hun taklet usikkerheten ved å bake.

- Jeg følte at hvis jeg setter denne baksten inn i ovnen, så vet jeg hva som kommer ut. Jeg følte at jeg hadde null kontroll på hva som skjedde rundt meg, men bakingen hjalp. 


Stone har også avslørt at hun er livredd edderkopper. I april, reagerte hun med sjokk da talkshow-verten Ellen Degeneres dro fram et bur med edderkopper midt i intervjuet. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Emma stone - Nekter å bøye seg for slankepresset