- Jeg turte ikke å fortelle barna om det

Eli Hagen skjulte «Skal vi danse»-deltagelsen for familien.

DELTAGERENE: Fra venstre parvis: Kathrine Sørland og Tom-Erik Nilsen, Pål Anders Ullevålseter og Anette Stokke, Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker, Carl I. Hagen og Therese Cleve, Isabella Martinsen og Lars Aleksander Wiulsrud, Jarl Goli og Olga  Foto: Stella Pictures
DELTAGERENE: Fra venstre parvis: Kathrine Sørland og Tom-Erik Nilsen, Pål Anders Ullevålseter og Anette Stokke, Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker, Carl I. Hagen og Therese Cleve, Isabella Martinsen og Lars Aleksander Wiulsrud, Jarl Goli og Olga Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO:   Til helgen er Eli Hagen (65) klar for å tre ut på parketten under den niende sesongen av TV 2-programmet «Skal vi danse». En av de Eli skal konkurrere mot er ektemannen Carl I Hagen.

Ektemannen har alltid visst om Elis deltagelse i programmet, men resten av familien fikk ikke vite noe om at Eli skulle være med i konkurransen før den samme dagen det ble offentliggjort.

– Jeg turte ikke å fortelle dem om at jeg skulle være med før den dagen det ble offisielt. Men jeg har dummet meg så mye ut i mitt liv at jeg tross alt synes at jeg kan få ha det litt gøy. Nå har de forsonet seg med det, forteller Eli Hagen lattermildt til Se og Hør.

Sammen med ektemannen Carl I. Hagen (69) gleder Eli seg til å ta fatt på en høst med «Skal vi danse». Paret har to barn på hver sin kant, og Eli legger ikke skjul på at hennes egne døtre Elisabeth (45) og Marianne (38) har vært skeptiske til at hun skal danse på TV.

–De har sagt til meg at «Ok, du har i hvert fall gått ned i vekt og blitt en flottere kvinne». Jeg tror de lukker øynene når vi skal danse på TV. Men de skal nok se på, sier hun til Se og Hør.

Les mer om  «Skal vi danse»-deltagerene i ukens Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ:  Har gått ned ti kilo før «Skal vi danse»