- Jeg tror vi er ganske trygge på hverandre

Anne Rimmen er ikke bekymret over at andre jenter synes kjæresten Ailo Gaup er fin.

LYKKELIGE: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært sammen siden 2008. Anne beskriver dem som et rolig og hjemmekjært par. Foto: SCANPIX
LYKKELIGE: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært sammen siden 2008. Anne beskriver dem som et rolig og hjemmekjært par. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er over fire år siden NRKs Anne Rimmen (31) ble sammen med den tidligere motocrossproffen Ailo Gaup (33). At mange andre synes kjæresten hennes ser bra ut, synes hun bare er koselig.

– Det er jo hyggelig at folk er enig med meg. Men jeg tenker egentlig veldig lite på dette. Jeg tenker jo ikke på ham sånn. Han er kjæresten min. Jeg er ikke så bekymret for om andre damer synes han er fin.

– Jeg tror vi er ganske trygge på hverandre. Det er ikke noe drama. Og vi har vært sammen i noen år nå, sier hun i et intervju med Dagbladets «God Torsdag».

Rimmen, som intervjuet Gaup for første gang i 2007, forteller videre til avisa hvorfor hun og kjæresten passer så bra sammen.

– Vi utfyller hverandre ganske godt og har ulike kvaliteter. Men på andre ting er vi ganske like, blant annet har vi ofte ganske lik humor. For meg er det viktig. Men det er vanskelig å sette ord på dette. Vi er nok begge egentlig ganske rolige og hjemmekjære.LES OGSÅ: Ailo lurte alle med bryllups-melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer