FREMDELES FORELSKET: Line Andersen og Kamal Saaliti har vært sammen i 15 år og er fremdeles like lykkelige.  Foto: Werner Juvik, Se og Hør
FREMDELES FORELSKET: Line Andersen og Kamal Saaliti har vært sammen i 15 år og er fremdeles like lykkelige. Foto: Werner Juvik, Se og HørVis mer

- Jeg tror vi driter i det giftermålet

NRK-profilen Line Andersen og fotballspilleren Kamal Saaliti stresser verken med barn eller bryllup.

SEOGHØR.NO: NRK Sportens programleder Line Andersen (41) og fotballspilleren Kamal Saaliti (35) har vært kjærester de siste 15 årene. 

Paret møttes for første gang på åpningen av idrettsanlegget Vallhall, mens Line var 27 år og Kamal 21 år.

- Jeg er seks år eldre enn Kamal. Alle skjønner at jeg ikke kunne jakte Kamal. Det ville vært på grensen til uanstendig. Hvis det skulle skje, måtte det være fordi Kamal gadd det av seg selv. Det gjorde han, sier programlederen til VG. 

Kort tid etter tikket det inn et kjærlighetsdikt på mobilen, og Line ble sjarmert i senk. 

- Han sendte meg et dikt som viste seg å være skrevet av en av hans fotballkompiser, fortalte hun i 2013 til Se og Hør.

Hun forteller til VG at hun reiste én måned til Florida den samme uken de ble sammen, og dermed brukte 23 000 kroner på å ringe Kamal hjemme i Norge. 

TV-FJES: Om noen uker skal Line Andersen lede NRKs kveldssendinger fra Friidretts-VM i Beijing.  Foto: NTB scanpix
TV-FJES: Om noen uker skal Line Andersen lede NRKs kveldssendinger fra Friidretts-VM i Beijing. Foto: NTB scanpix Vis mer

Usikker om barn

Paret har i dag vært sammen i 15 år, men hun tror ikke at de kommer til å gifte seg.

- Selv om det tok 15 år, har vi nå kjøpt både hus og hytte sammen. Jeg tror vi driter i det giftermålet, sier hun til avisen.

Hun er heller ikke sikker på om det blir noen barn i fremtiden.

- Muligheten er mindre nå. Jeg er klar over at jeg blir 42 år. Vi er ikke ufrivillig barnløse, men jeg føler ikke at prosjektet barn er droppet heller, forteller hun.

Etter 15 år sammen har Line kun lovord å si om samboeren sin.

- Kamal er så snill! Han lager mat til meg, ordner med kjedelige telefoner til håndverkere - og er alltid sjåfør når vi er på biltur. Han er en klippe i livet mitt, har hun tidligere fortalt Se og Hør. 

LES OGSÅ: Lene Alexandra dro på het ferie med ekskjæresten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.