- Jeg tror Triana ble mest sjokkert

Stian kastet alle klærne foran «Paradise Hotel»-programlederen.

OVERRASKET TRIANA: Stian Thorbjørnsen (nr fire fra venstre) overrasket Triana Iglesias med å kle seg helt naken under tirsdagens «Mr. Paradise»-konkurranse. Foto: TV3
OVERRASKET TRIANA: Stian Thorbjørnsen (nr fire fra venstre) overrasket Triana Iglesias med å kle seg helt naken under tirsdagens «Mr. Paradise»-konkurranse. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter fire år som programleder for «Paradise Hotel» har Triana Iglesias opplevd det meste fra deltagernes side.

Men likevel ser modellen ut til å bli tatt på senga i tirsdagens episode, når de mannlige deltagerne må konkurrere om tittelen «Mr. Paradise» ved å fremføre et strippeshow.

Mens de fleste deltagerne nøyer seg med å beholde undertøyet på, nøler ikke Fredrikstad-gutten Stian Thorbjørnsen (29) med å stille seg opp kliss naken foran Triana og Paradise-jentene.

- Jeg har et veldig avslappet forhold til nakenhet, og jeg syntes det var mye lettere å gjøre dette enn da jeg stod naken kun foran Nina (Svorkås, red.anm) i kroppsmalingskonkurransen.

- Jeg tror Triana ble mest sjokkert. Hun var nok ikke forberedt på at jeg skulle vise alt. Jeg så hun ble overrasket, men hun er jo profesjonell, så hun tok det jo bra, sier han til Seoghør.no og ler.


I tillegg til å strippe sammen med de andre guttene, framførte Stian også en personlig dans i bare tangatruse for flere av sine kvinnelige realitykolleger.

- Det var kjempegøy, og jeg tror også jentene ble fornøyd, sier han med et smil.

Hvem som blir årets «Mr. Paradise» ser du på TV3 tirsdag kl 21.30.

Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun gråter bare for å få sympati

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer