- Jeg tror personligheten min ble borte

I 2006 gikk Elin Tvedt på en smell og ble sykemeldt i ett år. Det er hun glad for i dag.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra da Elin Tvedt var tilbake på skjermen øverst i saken


SEOGHØR.NO: Sist uke hadde Elin Tvedt (38) sin første dag i TV 2 etter at hun tok over som værmelder etter Eli Kari Gjengedal (41).

Tvedt synes det er deilig å være tilbake blant gamle venner og kollegaer, og sa til Seoghør.no at denne gangen skal hun klore seg fast i jobben.

Da hun sluttet i kanalen i år 2000 gikk hun videre til TVNorge for å jobbe som programleder i «71° nord». I 2006 begynte hun i NRK og «Frokost-TV», og så gikk hun på en smell og ble sykemeldt i ett år.

– Fram til da hadde alt gått én vei. Da jeg møtte motgang for første gang i karrieren, var det godt å lære at verden ikke går under av den grunn. I dag ser jeg at det er den beste læringen jeg har hatt, forteller Elin i et intervju med Dagbladets magasin Torsdag.

Etter dette flyttet den vakre blondinen hjem igjen til Ølen. Her møtte hun samboeren Torgeir som hun har fått barna Mille (4) og Mikkel (1) med, og i løpet av årene hjemme fikk Tvedt endelig tid til å stresse ned, bli kjent med seg selv og ta egne valg. Hun føler seg i dag som en helt annen person.

– Jeg er roligere, tryggere, sterkere. Før kunne jeg sitte og se på TV og ikke klare å følge med, fordi jeg var så stressa. Nå klarer jeg faktisk å følge med på en TV-serie. Og jeg er blitt bedre til å slippe folk innpå meg, jeg er mindre paranoid og hysterisk, sier hun til avisa.

At 38-åringen gikk på en smell gjorde at hun innså at ting egentlig ikke er så farlig.

– Før var jeg så redd for å gjøre feil, så derfor jobbet jeg mye. Jeg ville være perfekt. Men ingen liker en som prøver å være perfekt, det er mye mer sjarmerende med mennesker som tør å gjøre feil. Jeg tror personligheten min ble borte.

Elin Tvedt er i dag svært tilfreds med livet.

– Jeg kan ikke forstå hvem som er heldigere enn meg… Det mener jeg helt ærlig. Jeg bor på dette fine stedet, både Torgeir og jeg har drømmejobber, to fine barn og en kø av barnevakter. Alt er ikke rosenrødt, men det skal det heller ikke være. Vi har det grunnleggende på plass, forteller hun til Torsdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det føles litt som om jeg skal opp til eksamen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer