«Bloggerne»:

- Jeg tror på påskeharen, jeg

Dette tror «Bloggerne» egentlig skjedde i påsken.

QUIZ: Se og Hør spør «Bloggerne»-profilene om hvorfor vi feirer påske. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Ruben Pedersen Vis mer
Publisert

(Se og Hør): For mange forbindes påske med sol, ski, fjell, appelsiner og godterier - men hvorfor feirer vi egentlig påske?

Da Se og Hør møtte bloggerne på pressetreff for den nye sesongen av «Bloggerne», spurte vi om hvorfor de tror vi egentlig feirer påske.

Anniken Jørgensen (21), Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (27) og ekteparet Ulrik Nygård (37) og Julianne Nygård (27) hadde sitt og si om det.

  • Se video øverst i saken!

Derfor feirer vi egentlig påske - ifølge bloggerne:

I kronologisk rekkefølge - fra palmesøndag til 1. påskedag - fikk bloggerne i oppgave om å forklare hva som skjedde på de ulike dagene.

- Fy faen, dette er sånn «Paradise Hotel»-moment, reagerer Annikken med, og konkluderer med at hun ikke vet sånt fordi hun ikke tror på Gud og Jesus.

- Jeg tror på påskeharen jeg, sier hun.

- TUNGT Å SE PÅ: Et utvalg profiler fra «Bloggerne» avslører noe av det vi får se i den kommende sesongen, som har premiere 2. april på TV 2 Livsstil. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

Tror Jesus ble lurt

Også treningsbloggeren Jørgine slet med å resonnere seg til svarene.

- Å nei, dette har jeg sett andre bloggere gjøre, og da ler jeg rått av dem, sier hun og ler, og konkluderer til slutt med at Jesus måtte ha blitt lurt.

- Det var da han fant ut at han hadde blitt lurt...av Judas, ler 27-åringen på spørsmål om hva som skjedde på skjærtorsdag.

På langfredag derimot har Jørgine full kontroll på hva som egentlig skjedde.

- Det var da han ble korsfestet, sier hun bestemt.

NYTT FJES: Treningsbloggeren Jørgine Massa Vasstrand er et av de nye fjesene i årets «Bloggerne»-sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
NYTT FJES: Treningsbloggeren Jørgine Massa Vasstrand er et av de nye fjesene i årets «Bloggerne»-sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Fikk hjelp av ektemannen

Ulrik på sin side forsøker å hjelpe sin kone med små hint om hva som skjedde de ulike dagene.

- Palmer, tenker du da syden, eller?

- Nei, jeg tenker Jerusalem, eller noe sånt noe, svarer Julianne og legger til at hun faktisk har vært der.

Når det kommer til de andre påskedagene, er hun heller ikke sikker.

På skjærtorsdag er forbinder nemlig Julianne påsken med noe helt annet.

- Eneste jeg forbinder det med er masse fyll og harryhandel i Sverige. Jeg er fra Halden, konkluderer hun med.

  • Se video øverst i saken!
VENTER BARN: Ekteparet Julianne Nygård og Ulrik Nygård er med i årets «Bloggerne»-sesong. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
VENTER BARN: Ekteparet Julianne Nygård og Ulrik Nygård er med i årets «Bloggerne»-sesong. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer

Nye bloggere

2. april sendes det populære programmet Bloggerne for åttende gang på Tv 2 Livstil.

I år er det to nye tilskudd, blant andre Jørgine og ekteparet Julianne og Ulrik.

Da Se og Hør møtte de på presselanseringen tidligere denne måneden kunne de røpe av de grudde seg litt til å se hvordan det ble på TV.

- Vi fikk litt vondt i magen når vi så det på nytt. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gråte på TV, røpet Julianne.

- TUNGT Å SE PÅ: Et utvalg profiler fra «Bloggerne» avslører noe av det vi får se i den kommende sesongen, som har premiere 2. april på TV 2 Livsstil. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

Jørgine kunne på sin side avsløre at det også blir oppturer og nedturer for hennes del i årets sesong hvor dokuserien følger Jørgine, hennes to barn Sokrates og Filippa, og ektemannen Morten Sundli (27).

- En opptur må jo være bryllupet. Og en nedtur var kanskje at rett etter bryllupet så flyttet Morten til Sverige. Så det ble ikke sånn kjemperomantisk hvetebrødsdager, det ble heller litt tøft, røpet hun.

Blogg-drama

Et sikkert vårtegn de siste årene har vært når bloggerne er i ferd med å rulles over TV-skjermene. Men i år fikk seerne allerede en smakebit i vinter da bloggeren Kristine Ullebø (21) skapte overskrifter på landsbasis da hun møtte influenser og tidligere «Skam»-skuespiller Ulrikke Falch i Debatten på NRK.

Diskusjonen kom i kjølvannet av den såkalte Vixen-saken, der Ulrikke trakk seg fra en prisutdeling fordi hun mente kåringen nominerte profiler som fremmet et usunt fokus på utseendet, et ekstremt forbruk og lite gjennomtenkte budskap.

De var på hver sin side av debatten, og etterspillet har kommet i form av kronikker, videoer og kommentarer i sosiale medier. I midten av mars ble det kjent at Falch hadde slettet sin konto på Instagram som følge av den hete diskusjonen.

Da Se og Hør møtte Bloggerne tidligere i år hadde også flere av de sitt og si om den betente diskusjonen.

- De sier mye bra, begge to. Men det skal ikke være en konkurranse om hvem som er det beste forbildet. Vi får ikke utryddet silikonpupper og Restylane. Vi er et mangfold, og vi vet jo hvem som er de ekstreme blant oss, forklarte Anniken den gang.

PÅ LETING: Anne Brith Davidsen er på leting etter den perfekte mannen, og hun legger ikke skjul på at hun bruker apper for å finne ham. Video: Vis mer

Jørgine på sin side synes det hele ble litt i det ekstreme laget.

- Det er vanskelig å skulle mene ting offentlig, fordi det kommer så mange motsvar fra alle mulige kanter. Men jeg synes at noen av dem som står i opposisjonen kan være litt mer ekstreme enn de hadde trengt å være, forteller hun - uten å understreke hvilken side av saken hun refererer til.

Kristine er selv med i den kommende sesongen, og kunne fortelle om hvordan tiden etter debatten har vært.

- Jeg har fått kjempemange gode tilbakemeldinger på dette, og dette var min første debatt, så jeg var litt usikker. Det er jo selvfølgelig tusen flere ting jeg kunne ha sagt, jeg føler ikke at jeg fikk tømt meg for alt, sa hun til Se og Hør.

INTRIGER: Da Vixen Blog Awards ble arrangert i januar, var flere av bloggerne misfornøyd med å ikke hente hjem priser. Det førte til surmuling. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Det har nok blitt felt mange tårer bak lukkede dører

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer