OPTIMIST: Jennifer Lopez har ikke hatt så mye hell i kjærligheten, men hun har langt fra gitt opp håpet om å finne en å dele livet med. Foto: Stella Pictures
OPTIMIST: Jennifer Lopez har ikke hatt så mye hell i kjærligheten, men hun har langt fra gitt opp håpet om å finne en å dele livet med. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg tror på kjærligheten mer enn noen gang

Nysingle Jennifer Lopez mener nederlagene har gjort henne smartere.

SEOGHØR.NO: Tre ganger har Jennifer Lopez (44) opplevd at ekteskapene har gått i tusen knas, og i juni ble det kjent at også det to år lange forholdet til danseren Casper Smart (27) hadde tatt slutt.

Men tobarnsmoren har ikke gitt opp kjærligheten av den grunn. Snarere tvert imot.

- Jeg tror på kjærligheten mer enn noen gang. Jeg tror jeg har blitt smartere nå, forteller hun til New York Daily News, og legger til at fansen vil forstå hennes nye syn på livet når de hører albumet «A.K.A».

- Jeg liker å tro at jeg har vokst litt, og jeg tror det kommer frem i albumet. Du kan høre det. Det er en sterkere Jennifer enn tidligere, hevder hun.

LYKKEN BRAST: I juni kom nyheten om at Jennifer og Casper hadde gått hver til sitt. Men det skal ha vært slutt med duoen allerede et par måneder før dette. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
LYKKEN BRAST: I juni kom nyheten om at Jennifer og Casper hadde gått hver til sitt. Men det skal ha vært slutt med duoen allerede et par måneder før dette. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

Berømte eks-kjærester

Den flotte latinobaben har foreløping ikke hatt så mye hell med menn, men har datet flere av Hollywoods store navn.

På 90-tallet var hun sammen med skuespilleren Wesley Snipes (51) og rapperen Sean «Diddy» Combs (44) før hun i 2002 forlovet seg med Ben Affleck (41).

Hun var gift med danseren Ojani Noa i ett år fra 1997 til 1998, Cris Judd (44) fra 2001 til 2003, og året etter giftet hun seg med Marc Anthony (45).

Lopez og Anthony fikk tvillingene Max og Emme (5) sammen, men i april 2012 søkte de om skilsmisse. Popstjernen beskrev dette som et nederlag.

Etter bruddet fant hun trøst i den 18 år yngre danseren Casper Smart, men sist måned kom nyheten om at også dette forholdet var historie.

Fokuserer på barna

Bare noen dager før bruddet ble kjent, ble Casper bekyldt for å ha vært utro med en transeksuell modell. Men ettersom paret allerede gikk fra hverandre i all hemmelighet for en stund siden, skal ikke skandalen ha påvirket hans forhold til Lopez.

- Jeg er en stor sjelegransker, og leser mye selvhjelpsbøker. Jeg leter egentlig alltid etter svar, og åpner gjerne en bibel helt tilfeldig i jakt på svar og veiledning, fortalte Jennifer nylig om hvordan hun bearbeider kjærlighetssorgen.

Nå konsentrerer hun seg også om å være en best mulig mor for sine to små hjerteknusere.

- Jeg vil gi dem et best mulig liv. Jeg vil at de skal ha alt. At de skal vokse opp og ha alt jeg ikke hadde.

- Jeg vil at de skal lære mer enn jeg gjorde slik at de ikke gjør samme feil. De motiverer meg til å bli et bedre menneske fordi jeg vil at alt skal være perfekt for dem, sier hun til New York Daily News, ifølge Contactmusic.com.

FAR TIL LOPEZ BARN: Ekteskapet med smørsangeren Marc Anthony resulterte i skilsmisse i 2012. Men paret er gode venner og samarbeider tett om barna. Foto: ZUMAPRESS.com
FAR TIL LOPEZ BARN: Ekteskapet med smørsangeren Marc Anthony resulterte i skilsmisse i 2012. Men paret er gode venner og samarbeider tett om barna. Foto: ZUMAPRESS.com Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Lopez sanne ansikt