- Jeg tror på julenissen

Men de andre "Grease"-stjernene er litt mer skeptiske...

ROLIG JUL: Både Nicoline, Sofie og Bjørnar ser frem til en rolig og avslappende jul etter den travle "Grease"-høsten.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
ROLIG JUL: Både Nicoline, Sofie og Bjørnar ser frem til en rolig og avslappende jul etter den travle "Grease"-høsten. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med de tre "Grease"-stjernene nederst i saken!

SEHER.NO: Nå er det bare noen få dager til juleaften og etter en svært travel høst innrømmer de tre "Grease"-stjernene Bjørnar Reime Erlandsen (20), Sofie Bjerketvedt (21) og Nicoline Berg Kaasin (19) at de gleder seg veldig til høytiden.

For Bjørnar og Sofie har det vært noen hektiske måneder, først med deltagelsen i "Grease" på TVNorge og så med musikaloppsetningen i Oslo Spektrum etter seieren.

Og begge ser veldig frem til å endelig få slappet av litt i ferien.

- Jeg skal være hjemme og slappe av og spille pc i jula, sier Bjørnar til Seher.no.

Selv om han har vært svært opptatt med rollen som Danny den siste tiden, har 20-åringen likevel fått tid til å kjøpe de fleste av gavene han må ha.

- Nevøen min skal få Star Wars-lego, forteller han.

Også Nicoline har planer om å slappe av i jula. For selv om hun ikke har hatt en fullt så kaotisk tid som Bjørnar og Sofie, innrømmer "Grease"-toern at det blir godt å få roet seg litt.

- Jeg skal være hjemme og slappe av med familien min, sånn som Bjørnar. Så det blir en skikkelig rolig jul, forteller hun.

Sofie på sin side gleder seg veldig til å spise pinnekjøtt, og kose med hunden sin Frida.

- Jeg skal også være hjemme, i Moss, med mamma, pappa, farmor, farfar, broren, søsteren min og hunden min Frida. Og så skal vi selvfølgelig spise pinnekjøtt da, smiler hun.

Og når det gjelder julenissen, er 21-åringen klar i sin oppfatning.

- Jeg tror på julenissen. Jeg har fått beskjed av Bjørnar om at jeg må se "Polarekspressen" denne jula også. Men jeg mener det er viktig å tro på julenissen, humrer hun.

Bjørnar og Nicoline er derimot litt mer skeptiske til den hvitskjeggete mannen.

- Julenissen har alltid vært her, men jeg vet ikke om han kommer i år. Jeg vet ikke helt om jeg tror på han da men, men det er jo veldig hyggelig, så jeg vil jo gjerne tro på han, forteller Nicoline, og Bjørnar legger til:

- Jeg tror sånn littegran. Det var veldig fint å tro på det da jeg var liten, men...han er der et eller annet sted sikkert, humrer Bjørnar.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: - De er kommende superstjerner!

Se videointervju med de tre "Grease"-stjernene nedenfor:

[obj:media:7331]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer