- Jeg tror Karin ville vært meget glad for å se hvor bra jeg har fått det

Thorvald Stoltenberg fant lykken med 10 år yngre Anja Breien etter konas død.

FLOTT PAR: Thorvald Stoltenberg er kjæreste med den 10 år yngre filmregissøren Anja Breien. Dette bildet er tatt i forbindelse med en filmpremiere i 2014. Foto: Andreas Fadum // Se og Hør
FLOTT PAR: Thorvald Stoltenberg er kjæreste med den 10 år yngre filmregissøren Anja Breien. Dette bildet er tatt i forbindelse med en filmpremiere i 2014. Foto: Andreas Fadum // Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I et intervju med Dagbladet Magasinet forteller den tidligere topp-politikeren Thorvald Stoltenberg (84) om sitt «nye» liv som godt voksen pensjonist, og åpnet opp om forholdet til den 10 år yngre filmregissøren Anja Breien (75). 

De to ble kjærester i 2014, to år etter at Thorvald mistet sin kjære kone Karin Stoltenberg til kreften. Overfor Se og Hør bekreftet den flotte politikeren den gledelige nyheten under en filmpremiere på Klingenberg kino i Oslo høsten 2014. 

– Ja, vi er sammen. Vi kommer ikke til å flytte sammen. Utover det har vi ingen kommentar, sa han den gangen.

I dag forteller han til Dagbladet Magasinet at han er overbevist om at Karin hadde godkjent det nye forholdet:

- I den grad Karin kan følge med på hva som skjer her nede, tror jeg hun vil være meget glad for å se hvor bra jeg har fått det.

Karin og Thorvald giftet seg i 1957, og holdt sammen i hele 56 år. De fikk barna Jens Stoltenberg (57), Camilla Stoltenberg (58) og avdøde Nini Stoltenberg sammen.

- Han er så deilig!

Også Anja Breien har åpnet opp om forholdet med den kjente politikeren, og innrømmer at hun ikke trodde hun kom til å finne kjærligheten igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer