LYKKELIG IGJEN: TV-kjendis og komiker Thomas Leikvoll skal gifte seg med kjæresten Inga Reppe i august. Foto: Se og Hør
LYKKELIG IGJEN: TV-kjendis og komiker Thomas Leikvoll skal gifte seg med kjæresten Inga Reppe i august. Foto: Se og HørVis mer

- Jeg tror kanskje jeg trengte å gå på en smell

For tre år siden gikk komiker Thomas Leikvoll gjennom en tøff periode privat.

SEOGHØR.NO: Verden raste sammen for den tidligere programlederen Thomas Leikvoll (43) da han først mistet jobben i TV 2, etter ti år i kanalen, og samtidig ble singel for tre år siden.

Tiden etterpå beskriver Leikvoll som en årelang fyllekule med sprit, kvinner og fester som varte i dagevis.

- Alt skjedde samtidig. Jobben, samlivsbrudd, alt sammen raste. Og du kan vel si at jeg levde ut midtlivskrisa, forteller han i et intervju med Dagbladet.

43-åringen sier at det var et sjokk å miste jobben. Han hadde to barn å ta vare på, 25.000 kroner i faste utgifter, ingen inntekt og ingen plan B.

- Det var ikke noe takk for innsatsen eller avskjedsfest. Ikke engang et brev. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tror at de som jobber frilans, selv om de har vært der lenge, til slutt bare oppleves som en kontrakt som løper ut. Det kom liksom bare en mandag da jeg ikke lenger skulle på jobb, sier han til avisa.

I dag har Vadsø-mannen forlovet seg med ny kjæreste og bygget seg opp en karriere som stand-up komiker. Han er for tiden aktuell i showet «Sommerlatter» på på Latter i Oslo.

- Jeg tror kanskje jeg trengte å gå på en smell. Det er ganske tøft å starte fra scratch i en alder av 40, men jeg er utrolig fornøyd med hvordan livet er nå.


 
LES OGSÅ: - Vi er kjempe glade for at de er sammen igjen