LURTE ALLE: TV-personlighet og blogger Erlend Elias forteller til Seoghør.no at aprilspøken fikk det til å koke på sosiale medier og på bloggen - og at gratulasjonene har stått i kø for han og kjæresten Petter Andrésen. Foto: Privat
LURTE ALLE: TV-personlighet og blogger Erlend Elias forteller til Seoghør.no at aprilspøken fikk det til å koke på sosiale medier og på bloggen - og at gratulasjonene har stått i kø for han og kjæresten Petter Andrésen. Foto: PrivatVis mer

- Jeg tror jo nesten selv at jeg er forlovet nå

TV-personlighet Erlend Elias lurte «alle» med aprilspøk.

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken bikket kalenderen over til april-måned, og tradisjonen tro var 1. april dagen for å lure venner og bekjente.

Tv-personlighet, stylist og blogger Erlend Elias Bragstad (32) forteller til Seoghør.no at han lenge tenkte på hva han i år skulle lure folk med:

- Først ville jeg ha som aprilsnarr at jeg skulle til Geneve for å holde tale under menneskerettighetskonferansen i mai, og deretter være gjestedommer i et par saker i Haag for NATO og FN. Men det syntes de rundt meg var litt for kjedelig og litt for alvorlige saker å tulle med, og jeg er jo som han Fjordland-gutten - en skikkelig vinglepetter!

- Jeg tror jo nesten selv at jeg er forlovet nå

Gratulasjonene strømmet på

Men på kvelden 1. april kom Erlend Elias på å rett og slett lure venner og bekjente på Instagram med at han og kjæresten Petter Andrésen (37) hadde forlovet seg, og la ut et bilde av forlovelsesringene de angivelig skulle ha gitt hverandre.

Responsen og gratulasjonene som strømmet gjorde at det ble satt klikkrekorder på bloggen, forteller Erlend Elias videre til Seoghør.no:

- Jeg kjørte på, og det gikk så «satan innihelvete fort»! Rekord på bloggen, og Instagram og de tre Facebook-kontoene mine er overøst av kommentarer og meldinger. Vi har til og med fått blomster på døra, men synd vi er på ferie! Blir så glad og varm i hjertet, og jeg tror jo nesten selv at jeg er forlovet nå.

Han forteller videre at han en dag håper at aprilspøken skal bli virkelighet:

- Jeg våknet i dag å så på fingeren, men den var like tom. Jeg håper at jeg får like mye oppmerksomhet den dagen jeg faktisk skal gifte meg, men denne gangen var det bare tidenes aprilsnarr.

STJERNEMØTE: Stylist Erlend Elias møtte Britney Spears da hun var i Oslo i forbindelse med lansering av sin undertøyskolleksjon på Ekebergrestauranten i Oslo i fjor høst. Foto: NTB scanpix
STJERNEMØTE: Stylist Erlend Elias møtte Britney Spears da hun var i Oslo i forbindelse med lansering av sin undertøyskolleksjon på Ekebergrestauranten i Oslo i fjor høst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Heltidsreservepappa til tvillinger

Paret bor sammen på Ullerntoppen i Oslo, og Erlend Elias er blitt reservepappa til Petters to tvillingjenter:

- Jeg trives som pappa for de to jentene. Han fikk dem via surrogati, så vi har dem hele tiden. Min verden er blitt snudd opp ned, men jeg liker det og jeg vil nok mer enn noen gang ha egne barn, sier han videre.

Tidligere i vår stakk Erlend Elias av med tittelen «Årets homotopp 2015», da han stakk av med flest stemmer under Gaysir sin årlige «homokåring».

LES OGSÅ: Oppdaget svulst i hode