MÅTTE REISE: Mandag måtte Victoria Norrman forlate «Paradise Hotel», og 20-åringen fikk også den tunge beskjeden om at hun måtte velge en gutt å ta med seg.
MÅTTE REISE: Mandag måtte Victoria Norrman forlate «Paradise Hotel», og 20-åringen fikk også den tunge beskjeden om at hun måtte velge en gutt å ta med seg. Vis mer

- Jeg tror jeg var veldig betatt

Victoria «ofret» Jon for å redde Torbjørns tid i «Paradise».

SEHER.NO: Etter en nervepirrende parseremoni torsdag, ble Petter Holmbakken (22) den tredje personen til å forlate «Paradise Hotel» i forrige uke. 

Men før han dro fra hotellet fikk 22-åringen et hemmelig oppdrag, hvor han skulle skrive navnet på den personen han regnet som den farligste spilleren på en lapp.

Navnet Petter da skrev ble lite overraskende Victoria Norrman (20), og til Seher.no begrunnet 22-åringen valget med at han ikke ønsket at Skiensjenta skulle vinne «Paradise Hotel».

- Jeg hadde satt meg ett mål, og det var at hun aldri skulle vinne «Paradise Hotel».  Det var ikke for å ta hevn. Det var bare det at jeg ikke ønsket at hun skulle vinne konkurransen. Hun hadde lurt så mange gjennom de ukene, og jeg ville ikke at det skulle skje igjen, sa Holmbakken til Seher.no i forrige uke.

I mandagens episode fikk så deltagerne beskjed om hva Petter hadde gjort, og siden Victoria hadde blitt valgt som den farligste, fikk hun i oppdrag å «forgifte» en av de andre jentenes vannglass.

Dersom hun klarte dette, uten at jenta hun forgiftet skjønte at det var hun som hadde blitt plukket ut, ville Victoria få bli på hotellet. Dersom jenta hun forgiftet skjønte at det var hun som hadde blitt valgt og plukket ut sitt eget glass, ville Victoria måtte forlate hotellet. 

Det hele endte da med at Victoria forgiftet Tine i et forsøk på å overliste de andre. Planen gikk imidlertid ikke helt som hun hadde håpet, dermed ble det hun selv om måtte forlate hotellet.

Og til Seher.no innrømmer hun at det var fryktelig kjipt å forlate de andre så nær finalen.

- Det er klart at det var kjipt. Jeg satsa jo på at Tine ikke ville skjønne at jeg hadde forgifta henne. Jeg prøvde å gjøre det som var minst forutsigbart, men hensikten var ikke at hun skulle skyve det glasset frem. Det var at en av de andre jentene skulle det. Jeg skjønte jo hva som ville skje lenge før de andre, så da var det bare å takke for meg, forteller hun.

Dramatikken endte imidlertid ikke der. Rett etter at det ble klart at Victoria måtte forlate hotellet, fikk hun nemlig beskjed om at hun måtte velge med seg en gutt, og at denne personen også ville måtte forlate programmet.

Ifølge 20-åringen ønsket hun mest å ta med seg romkameraten Torbjørn, som hun hadde fått et nært forhold til, men endte tilsutt med å velge Jon.

- Uff ja, det der var sinnssykt kjipt. Og så måtte jeg nok en gang ta et forbaska kjipt valg. Jeg hadde absolutt ikke lyst til å gjøre noe vondt mot de andre, og Emil, Torbjørn og Carl var jeg blitt veldig glad i. De hadde også vært der lenge og fortjente en plass i finalen, mens Jon var fersk. Han hadde vært litt anonym gjennom hele oppholdet og hadde ikke brakt med seg det helt store i gruppa. Og så ville jeg at Torbjørn skulle stå med en smart jente i finalen, og Caroline er definitivt smart, forteller hun.

I de siste episodene har «Paradise»-seerne kunne se forholdet mellom Victoria og Torbjørn utvikle seg, og 20-åringen innrømmer at noe av det kjipeste med å reise fra hotellet var å si hadet til romkameraten.

- Det kjipeste var at det var så nærme finalen. Og så var det det å reise fra Torbjørn da..., sier hun. 

Hva slags følelser fikk du for han der inne?

- Jeg vet ikke. Jeg tror jeg var veldig betatt, og så blir det jo veldig intenst der inne. Alt blir veldig forsterket, sier hun, men nekter svare på spørsmål vedrørende deres forhold i dag.

- Nei, det der vil jeg egentlig ikke kommentere. Jeg ønsker ikke å snakke om det.

Skiensjenta innrømmer imidlertid at hun valgte å ta med seg Jon for å redde Torbjørn.

- Ja, det var vel egentlig det jeg tenkte, men jeg kunne tatt ut en av de større konkurrentene og. Men det var ikke så viktig for meg. Carl og Emil var nesten like viktige for meg som Torbjørn var der. Det var Jon som var minst viktig, derfor valgte jeg han, sier hun.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.  Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Hun skulle aldri vinne Paradise