Kjendisene om skatteoppgjøret 2018:

- Jeg tror jeg har gått på en skattesmell

Ikke alle kjendisene har full kontroll på skatteoppgjøret.

SKATTESMELL: Skattemeldingen har nettopp kommet. Hør om kjendisene fikk igjen på skatten, eller om de gikk på en «baksmell». Reporter: Julie Solberg / Video: Frida Andersen / Klipp: Emilie Rydning Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Onsdag denne uken var det flere som fikk årets skattemelding for skatteoppgjøret, og i år som andre år blir dette fort en snakkis - også blant kjendisene.

Da det var duket for premieren av Thomas Hayes' (21) nye komiserie «Han heter ikke William» onsdag kveld, tok Se og Hør en prat med flere av kjendisene om nettopp dette.

Blant de kjente fjesene som dukket opp på den røde løperen var blant andre den tidligere «Paradise Hotel»- og «Skal vi danse»-deltakeren Grunde Myhrer (21). Han er riktignok ikke bekymret for om han eventuelt har gått på en smell.

- Det tror jeg regnskapsføreren min tar seg av, uttalte han og la til stolt:

- Egentlig så trenger jeg kanskje ikke regnskapsfører. Jeg har rimelig god kontroll på alt annet selv.

Vil rømme landet

Skuespiller Jonas Hoff Oftebro (22) er derimot ikke like sikker i sin sak.

Har du gått på en skattesmell?

- Det må jeg sjekke. Jeg tror det, men jeg håper ikke det, sier 22-åringen nervøst.

- Da må jeg rømme landet, legger han til humoristisk.

  • Se klippet øverst i saken!​
FULL KONTROLL: Tidlligere «Paradise hotel»-deltaker Grunde Myhrer mener han har full kontroll over skatteoppgjøret. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet.
FULL KONTROLL: Tidlligere «Paradise hotel»-deltaker Grunde Myhrer mener han har full kontroll over skatteoppgjøret. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet. Vis mer

Selv om det for mange er stor spenning bak årets skatteoppgjør, er det ikke alle som har prioritert å sjekke skattemeldingen ennå.

For Thomas Hayes har nemlig ikke hatt tid til å sjekke årets skatteoppgjør på grunn av jobb rundt den store premieren.

Narkotikarykter

Tittelen «Han heter ikke William» spiller på at han til stadighet blir forvekslet med sin fiktive rolle. At grensene mellom virkelighet og fiksjon er svevende, er noe han selv har kjent på de siste årene.

Saken fortsetter under:

IKKE SJEKKET: På grunn av premiereplanlegging har ikke Thomas Hayes rukket å se på skattemeldingen. Foto: Christian Roth Christensen.
IKKE SJEKKET: På grunn av premiereplanlegging har ikke Thomas Hayes rukket å se på skattemeldingen. Foto: Christian Roth Christensen. Vis mer

Da Thomas Hayes trakk seg fra «Skam» i etterkant av andre sesong, fikk han spørsmål om det var knyttet til narkotikabruk.

- Det sykeste ryktet handler nok om «Skam»-exiten. Folk hadde spredt rykter om at jeg hadde blitt kastet ut av NRK på grunn av narkotiske stoffer, som skal ha skjedd på et russetreff, sa Thomas Hayes, som for øvrig avkreftet ryktene, under premieren onsdag kveld.

- Bare vås

Redaksjonssjef i NRK P3, Håkon Moslet, tok avstand fra ryktene da Se og Hør tok kontakt. Han forklarte at ryktene ikke har noen sammenheng med Thomas Hayes' avgang.

- Ryktet om at han ufrivillig gikk ut av produksjonen er bare vås. Det handlet om Thomas' eget ønske om å følge andre drømmer enn «Skam».

AVKREFTER: I anledning sin nye serie, forteller Thomas Hayes om det verste ryktet han har lest om seg selv. Video: Frida Andersen / Reporter: Julie Solberg Vis mer

Hayes fikk sitt plutselige gjennombrudd i NRK-suksessen «Skam», der han spilte den smått klysete William. Den nye tv-serien tar derimot utgangspunkt i hans eget liv, og hvordan tilværelsen til skuespilleren har endret seg etter tv-debuten.

- Jeg er nervøs og spent. Jeg har prøvd å spille meg selv så mye som mulig. Jeg er en rolig kar som ikke gjør veldig mye ut av seg, sa Hayes til Se og Hør i forkant av premierevisningen.

- Mer erfaring

Thomas Hayes var med i tre sesonger av «Skam». Han gikk deretter videre til andre prosjekter, og han var blant annet å se i dramaserien «Elven» på TV3.

Da skuespilleren trakk seg fra «Skam» for halvannet år siden, begrunnet han det med nettopp «andre prosjekter».

- Jeg følte egentlig at tiden var inne nå for at jeg burde slutte, så kan jeg gå over til andre prosjekter, finne noe nytt å bryne meg på som gjør at jeg får mer erfaring og utvikler meg som skuespiller, sa Thomas Hayes til VG.

KJØPTE BOLIG: Ida Gran-Jansen tar forholdet et steg videre. Nå har hun kjøpt bolig med kjæresten Eirik Lyssand. Video: Frida Andersen / Reporter: Julie Solberg Vis mer

LES OGSÅ: Ida Gran-Jansen tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer