Atle Pettersen om møtet med David Beckham:

- Jeg tror jeg aldri har blitt så skjelven før

TV-profilen ble helt satt ut da han møtte sitt store barndomsidol.

BARNDOMSIDOL: Programleder Atle Pettersen fikk møte sitt store barndomsidol, David Beckham, i London i går. Foto: Skjermdump fra Instagram/atleofficial
BARNDOMSIDOL: Programleder Atle Pettersen fikk møte sitt store barndomsidol, David Beckham, i London i går. Foto: Skjermdump fra Instagram/atleofficial Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I går opplevde «Beat for Beat»-programleder og artist Atle Pettersen (28) sin største guttedrøm, da han fikk møte den tidligere fotballstjernen David Beckham (42).

Atle var den eneste nordmannen som var invitert til lanseringen av det nye kosmetikkmerket til David Beckham i London.

28-åringen benyttet selvfølgelig anledningen til å dele et bilde sammen med Beckham på sin Instagram-profil, og det er ikke til å legge skjul på at Atle var svært fornøyd.

Saken fortsetter nedenfor.

- Han var en gud for meg

Dette ble et stort øyeblikk for Atle, og til Se og Hør forteller han at han selv drømte om å være David Beckham da han gikk på barneskolen.

- Da jeg gikk på barneskolen var David Beckham en gud for meg, forteller Atle, og legger til:

- Jeg skrev Atle Beckham Pettersen på skolebøkene mine, klippet meg som ham, og ville være ham.

STARSTRUCK: Atle Pettersen fikk sneket seg med på enda et bilde med David Beckham. Foto: Skjermdump fra Instagram/ atleofficial
STARSTRUCK: Atle Pettersen fikk sneket seg med på enda et bilde med David Beckham. Foto: Skjermdump fra Instagram/ atleofficial Vis mer

28-åringen påpeker at det var stor stas å få møte den tidligere fotballstjernen.

- Det å bli invitert som eneste mann fra Norge for å være med på lanseringen var utrolig stas, forteller Atle til Se og Hør.

Den norske TV-profilen ble helt satt ut av det store møtet med barndomsidolet.

- Jeg tror aldri jeg har blitt så skjelven av å møte noen før. Jeg klarte nesten ikke snakke, forteller 28-åringen.

Atle sier at han likevel fikk til å prate litt med David, og knipse et bilde sammen.

- Han var utrolig hyggelig, legger Atle til.

Saken fortsetter nedenfor.

Forlovet

Utenom møtet med sitt store barndomsforbilde, kan Atle glede seg over den nylige forlovelsen med kjæresten, Cathrine Eide.

Det var i 2011 artisten falt pladask for TV 2-journalist Cathrine, da han deltok i TV 2 programmet «Skal vi danse».

Etter seks år som kjærester valgte den populære programlederen å ta forholdet et steg videre, og gikk ned på kne.

Forlovelsen valgte 28-åringen å dele på sin private Instagram-profil.

​​På bildet ser vi forloveden Cathrines hånd med en diamantring mens hun holder opp telefonen der hun kysser en tydelig begeistret kjæreste.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt og jeg gleder meg til de 60 neste, skrev Atle til bildet.

I et tidligere intervju med P3Morgen, åpnet den populære programlederen opp om frieriet, og 28-åringen la ikke skjul på at alt ikke gikk helt som planlagt.

FORLOVET: Atle Pettersen fridde til samboeren Cathrine Eide i desember. TV-profilen la ikke skjul på at alt ikke gikk etter planen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FORLOVET: Atle Pettersen fridde til samboeren Cathrine Eide i desember. TV-profilen la ikke skjul på at alt ikke gikk etter planen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

Til tross for at de to turtelduene delte nyheten første nyttårsdag, fortalte Atle at han stilte det store spørsmålet allerede 22. desember, men at paret ønsket å kose seg med forlovelsen på egenhånd.

- Vi fikk litt sjokk begge to. For vi fant ut at vi er jo egentlig ikke voksne nok til å gjøre det greiene der. Det er jo et veldig stort steg. Vi følte oss ikke helt der, det var litt stort, fortalte han, og la til at det føles veldig hyggelig å være forlovet.

Frieriet fant sted hjemme på kjøkkenet, og Atle kunne fortelle at det skjedde spontant akkurat den datoen.​

- Det var verdens mest klønete frieri. På et tidspunkt under frieriet så ropte jeg «hvilken hånd skal ringen på?», fortalte han.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer Vis mer

Visste ikke om Atle var kjærestemateriale

​Paret møttes for første gang da Atle deltok i TV 2 programmet «Skal vi danse» i 2011, og Cathrine jobbet som journalist for TV 2 under konkurransen.

Atle stakk av med seieren i «Skal vi danse», men til tross for 28-åringens popularitet, var det ikke enkelt for ham å få Cathrine på kroken.

Hun var nemlig svært skeptisk til om Atle kunne være en potensiell kjæreste.

​- På den første daten spurte jeg rett ut: «Hvorfor er jeg her?» Det var ikke frekt ment, men jeg er en kjærestejente og trengte en slags bekreftelse på at jeg ikke bare var en av mange, har Cathrine tidligere uttalt til bladet Kamille.

Heldigvis tok det ikke lang tid før Cathrine forsto at Atle virkelig var interessert i henne.

- I starten tenkte jeg ikke på Atle som en potensiell kjæreste, men det viste seg at han ikke var en «Don Juan» likevel. Han var bare en gutt fra Skien som virkelig ønsket å bli kjent med meg, fortalte hun til bladet og forsikret om at hun i ikke var i tvil lenger:

- Atle og jeg har alltid stått veldig sterkt sammen. Det ble tidlig oss mot resten av verden, røpet hun.

LES OGSÅ: Atle Pettersen delte nakenbilde med fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer